Piqué continua ampliant el seu patrimoni i es compra un edifici al centre de Barcelona

El futbolista hauria pagat al voltant de 15 milions d'euros al fons Stoneweg per adquirir l'edifici residencial

Gerard Piqué, amb la samarreta del Barça
Gerard Piqué amplia el seu patrimoni i es compra un edifici al centre de Barcelona  | CatalunyaDiari.cat

L'actual central del Futbol Club Barcelona, Gerard Piqué, torna a ser notícia i sí, novament està relacionat amb el seu patrimoni. Poc després que el jugador fos polèmica per les seves declaracions sobre el patrimoni que acumulava durant una entrevista al programa 'La Resistencia', Piqué ha demostrat que sempre està pendent de qualsevol oportunitat que li permeti desenvolupar la seva altra faceta: la dels negocis.

El defensa no ho ha dubtat i ha aprofitat l'oportunitat per a fer créixer, encara més, el seu patrimoni i ho ha fet tot comprant un edifici residencial en ple centre de Barcelona, segons informa el portal 'idealista.com'. Piqué hauria tancat la compra de l'edifici amb el fons hispà-suís Stoneweg per un valor aproximat de 15 milions d'euros. 

El patrimoni del defensa del Barça podria superar els 130 milions d'euros
El futbolista voldria convertir l'edifici residencial en un d'alta gamma | Cedida

 

Un patrimoni valorat en gairebé 80 milions d'euros

L'edifici, situat al número 79 del carrer Pau Claris, compta amb totes les llicències legals necessàries per poder ser rehabilitat de forma integral i així aconseguir que aquest posseeixi un estil més modern i actual. L'objectiu d'aquesta rentada de cara és convertir-lo en un edifici residencial apte per entrar, en un futur, en el mercat de les residències d'alta gamma.

Tal com indicia el portal citat anteriorment, aquesta nova adquisició fa que creixi el patrimoni del futbolista que, fins fa relativament poc va ser valorat en gairebé 80 milions d'euros. Per aconseguir aquesta xifra el central agrupa els seus múltiples negocis i totes les seves propietats. A més, se li ha de sumar tots els ingressos que ha acumulat per publicitat i del salari que obté de forma anual com a jugador del Barça.

Un home de negocis

Kerad Hólgins és l'empresa familiar que el futbolista va fundar amb el seu pare i el seu germà i a través del qual gestiona els seus actius immobiliaris. Al marge del sector immobiliari, el futbolista també té accions en empreses d'alimentació, de begudes isotòniques i fins i tot d'ulleres de sol. També és soci fundador de Kosmos Holding, a través d'ell, es comercialitza la nova Copa Davis i a més, ha comprat el Futbol Club Andorra.


Comentaris

envia el comentari