Piqué critica els valors que transmet el Reial Madrid

El defensa també va recordar la remuntada del Barça amb el fora de joc de Ramos en el gol de la final de Champions

Gerard Piqué | Arxiu

Gerard Piqué és una persona que no s’amaga mai davant els micròfons i després de la victòria d’Espanya amb França ha tornat a deixar anar unes declaracions que han incendiat el Madrid. Davant les preguntes sobre l’actualitat futbolística, el jugador del Barça va contestar sense embuts. Quan li van preguntar per unes declaracions de Raúl en què deixava la porta oberta a treballar al Barça en un futur, el central va contestar de forma contundent que ell no ho faria al Reial Madrid: «No dubto del madridisme de Raúl, però jo no treballaria mai pel Madrid. No m'agraden els valors que transmet. Què voleu que us digui».

El futbolista va anar més enllà i va explicar alguns dels valors del Madrid que no li agraden: «El que no m'agrada és veure a la llotja del Bernabéu les personalitats que hi ha, i com mouen els fils. Però és que això és així en aquest país des de sempre i no ha passat res. Tampoc no diré res nou. La persona que va imputar Messi i Neymar, i té un tracte diferent amb Cristiano, és a la llotja. No sé el nom de la jutge i no passarem una llista com Mourinho. Sabem com funciona. Com aquesta, n'hi ha moltes». Piqué va voler matisar que es referia al club i no als jugadors: «Valoro els jugadors del Madrid. Els aprecio i alguns són amics meus».

A més, també va ser qüestionat per les actuacions arbitrals i la multa de 3.000 que li havien imposat per queixar-se: «A mi ja m'han multat dues vegades, però no tenen raó. Només vaig dir que l'àrbitre ha de millorar la seva feina. Estic convençut que el Madrid i el Barça són els més afavorits. Si em vols comparar el Barça amb el Leganés, acceptaré que estem més beneficiats, però com que estem lluitant amb el Madrid hem de comparar Barça i Madrid».

En aquest sentit va voler destacar la importància de la remuntada per 6 a 1 davant el PSG: «M’esteu discutint una remuntada amb un 6 a 1 amb el valor que té? Focalitzeu l’atenció en els àrbitres quan el Madrid va guanyar l’any passat una Champions amb un gol en fora de joc de Ramos i ningú no parla d’això? Si voleu tirem enrere i analitzem de què interessa parlar en aquest país».

Per la seva banda, Sergio Ramos el va contestar després explicant que tothom el coneix i que els madridistes no s'han de molestar: «Piqué no canviarà la història del nostre club ni farà retrocedir el temps ni ens trauran títols». Sobre els àrbitres, el jugador andalús considera que el Barça tampoc no es pot queixar: «En totes les llotges es mouen fils, no només a la del Bernabéu, però si fem un balanç general, aquest any haurien d'estar més en silenci que nosaltres».


Comentaris

envia el comentari