Gerard Piqué grava un documental sobre el Barça

Tot i que encara està en fase de rodatge, les càmeres ja han entrat als vestidors del Camp Nou per filmar els jugadors del primer equip

Gerard Piqué
Gerard Piqué està gravant un documental sobre el Barça i les càmeres ja han entrat als vestidors | Instagram

L’esperit empresari de Gerard Piqué no para de créixer. Després de crear polèmica gràcies a la seva versió de la Copa Davis, que ha estat molt criticada, i a la compra del FC Andorra, el qual està modificant de dalt a baix, ara continua ampliant horitzons gràcies a una sèrie documental que està gravant sobre el Barça amb la seva companyia Kosmos.

Els jugadors del Barça, els protagonistes

En aquest documental, els protagonistes són els jugadors del FC Barcelona i, segons ha informat ‘RAC1’, les càmeres ja han entrat als vestidors del Camp Nou per començar a gravar. D’una forma similar a l'‘All or Nothing’, sèrie documental de la temporada 2017/18 del Manchester City a càrrec de Pep Guardiola que es va emetre per Amazon Prime Video i, en aquest sentit, el club ha decidit posar la producció en mans de Piqué.

La sèrie s’allunya del documental que va presentar-se durant la temporada 2003/04, quan el president era Joan Laporta, on ‘FC Barcelona Confidencial’ se centrava en la directiva del club més que en els jugadors. La idea de Piqué no és entrar a la llotja ni gravar les reunions de la junta directiva, sinó que vol convertir els futbolistes de la primera plantilla en protagonistes del documental. 

El documenta, en fase de rodatge

Ara per ara, però, caldrà esperar perquè el documental està en fase de rodatge encara i no se sap quan sortirà a la llum el muntatge. Tampoc es coneix la plataforma per on s’emetrà la sèrie del Barça, tot i que una de les possibilitats podria ser Rakuten TV que pertany a un dels productors d’aquest projecte i soci de Piqué. 

Cal destacar que Kosmos Studios ja va produir un documental que va comportar molta polèmica: ‘La decisión’. Un vídeo on es tractava sobre la continuïtat a l’Atlètic de Madrid del Antoine Griezmann. Aquest projecte va veure la llum el passat 14 de juny i en ell el jugador comparteix les seves reflexions, els seus dubtes i les seves pors, així com les seves expectatives i els seus somnis, fins a arribar a prendre la decisió més important de la seva carrera: quedar-se a l’‘Atleti’.


Comentaris

envia el comentari