Piqué impulsa la cara social del FC Andorra amb un torneig de futbol i valors

L'equip andorrà ha organitzat, juntament amb la Fundació Biot i Grandvalira, el torneig solidari 'FutBiot'

Gerard Piqué vol aconseguir que l'himne de la Champions soni a Andorra
L'equip de Piqué va ser un dels organitzadors del torneig | Cedida

El jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, està demostrant cada vegada més que el seu projecte amb el FC Andorra va d'implicar-se i no només en l'àmbit esportiu sinó que també ho fa en el social tal com va recordar el central durant la presentació del torneig: «La nostra arribada al FC Andorra és més que un projecte esportiu, és un projecte de país».

Així doncs, aquest divendres passat, 19 d'abril, es va celebrar el primer 'FutBiot' Andorra organitzat pel FC Andorra, la Fundació Biot i Grandvalira. En aquest torneig de futbol «poc convencional», com descriu la fundació, hi van participar 200 nens i nenes d'entre 10 i 12 anys de dotze escoles diferents d'Andorra. 

«Em va emocionar molt el projecte»

El torneig 'FutBiot' té com a objectiu principal fomentar els valors del respecte, del 'fair-play', del treball en equip i la igualtat de gènere dins del món del futbol. Per ensenyar als jugadors que dins del camp tots segueixen sent persones i per tant aquest ha de ser un espai inclusiu i de cohesió social on nens i nenes es diverteixen mentre practiquen l'esport que més els hi agrada. 

Quan li van presentar el projecte el blaugrana no va dubtar en col·laborar, ja que ha declarat que es «va emocionar molt» i va afegir que des del moment en què li van presentar «no vaig dubtar en donar-hi suport». Davant del gran èxit que ha tingut aquest torneig Piqué va manifestar que esperava que aquesta col·laboració es torni a repetir i «puguem seguir treballant junts en el futur».


Comentaris

envia el comentari