Piqué sobre el judici: «Els ‘Jordis’ no van fer res per estar 20 anys a la presó»

El jugador ha tornat a opinar sobre els presos independentistes i s’ha volgut defensar de les crítiques rebudes

Gerard Piqué
Gerard Piqué ha parlat en contra de l'empresonament dels líders catalans  | CatalunyaDiari.cat

Després de l’últim clàssic, amb victòria pel Barça, Piqué ha tornat a parlar i no de futbol, com ja va fer fa pocs dies s’ha pronunciat sobre els presos independentistes. En la seva compareixença a la zona mixta del Bernabéu el jugador ha confirmat que «el futbol i la política estan barrejats, ja que som gent pública que tenim les nostres opinions».

Piqué ha defensat que els presos «no són culpables» i ha explicat que ell va viure el que va passar a Catalunya i que «no hi va haver violència, va ser tot molt pacífics», el que ha conclòs com un judici «injust», ja que «aquesta gent no va agredir a ningú».

Piqué s’ha volgut defensar de les crítiques assegurant que quan va dir que «s’hauria de prestar menys atenció al VAR i més al seguiment del judici» només estava donant la seva opinió: «Es pot no estar-hi d’acord, però si escoltem una mica, es pot arribar a trobar un consens. Però la gent no escolta, cadascú diu el que vol i no escolten ni polítics, ni tertulians, ni ningú».

El jugador del Barça ha aprofitat per parlar sobre la situació dels ‘Jordis’: «Es mereixen anar a la presó vint anys per haver pujat a un cotxe de la Guàrdia Civil? Hi van pujar per demanar que la gent marxés. Això no té res a veure amb la independència; estem parlant del futur d’unes persones que el que van fer no és per passar-se vint anys a la presó». Sobre aquest tema ha volgut recalcar que «és la meva opinió i vull que es respecti».

Pererol al 'Chiringuito de Jugones'
El presentador de 'El Ciringuito de Jugones' ha esclatat contra l'opinió de Piqué sobre el judici | 'El Chiringuito de Jugones'

Crítiques contra les paraules de Piqué

Piqué també ha volgut parlar sobre la polèmica de les seves paraules i algunes crítiques que ha rebut, fent referència al periodista Carles Herrera qui va anomenar al jugador ‘Gerardo’, de forma despectiva, i li va dir ‘creti’ per donar la seva opinió sobre els presos. Piqué ha volgut respondre aquesta crítica i ha assegurat que «jo no li canviaré el no ni l’insultaré;  els meus pares em van ensenyar que el respecte és una altra cosa».

El presentador de ‘El Chiringuito de Jugones’ Josep Pedrerol també va entrar en la polèmica. El presentador  es va enfadar visiblement al seu programa i, juntament amb els seus companys, va esclatar contra el jugador:  «Piqué té un problema: ja no provoca a ningú a Espanya. S’acaba aquí, d’aquest tema no es parla. Si vols parlar d’això ves al ‘Rojo Vivo’ amb Ferreas». 


Comentaris

envia el comentari