IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Piqué i Konami creen una competició de futbol electrònic internacional

El futbolista es mostra entusiasmat pel creixement de la seva empresa, eFootball.Pro

Gerard Piqué segueix creixent en el món empresarial
Gerard Piqué segueix creixent en el món empresarial | Arxiu

L'empresa eFootball.Pro, fundada i presidida pel defensa del Barcelona, Gerard Piqué, i la companyia de videojocs japonesa, Konami, han arribat a un acord per a la creació d'una competició de futbol electrònic de caràcter internacional, que serà retransmesa per tot el món.

En un comunicat remès aquest dilluns, eFootball.Pro ha revelat que crearà, al costat de Konami, «una competició d'esports» mitjançant una aliança que ajudarà a «professionalitzar els esports electrònics de futbol».

Els coneixements de futbolista aplicats al món virtual

El futbolista ha explicat que l'objectiu és el de «traslladar tot allò que converteix el futbol tradicional en l'esport rei cap al futbol electrònic, cap als esports», mentre explicava que la seva intenció era la d'unir «el millor dels dos mons» per tal de portar al públic un nou model d'entreteniment que «els apassioni des del primer dia».

La competició utilitzarà les sèries de videojocs de futbol de Konami, tindrà caràcter internacional i serà retransmesa a tot el món. «La posició única d'eFootball.Pro dins dels esports, combinada amb el lideratge al futbol, ens permetrà proporcionar al públic una forma innovadora de gaudir els nostres productes. Estem entusiasmats», ha afirmat el director de Konami Digital Entertaiment, Hideki Hayakasawa

Al costat de l'aliança d'eFootball.Pro i Konami, seguint la visió global del projecte, la companyia xinesa desports jugarà un paper crucial en l'expansió d'aquesta competició d'esports a la Xina.


Comentaris

envia el comentari