Piqué necessita el carnet per circular amb la seva bicicleta elèctrica

El vehicle, amb el qual se l'ha vist diverses vegades, és considerat un ciclomotor i a més de necessitar llicència per portar-lo, cal dur el casc i tenir assegurança

Gerard Piqué amb la samarreta del Barça
Gerard Piqué amb la samarreta del Barça | CatalunyaDiari.cat

Conduir sense punts en el carnet, sembla que no és l’única infracció viària que ha comès Gerard Piqué. Després que el jugador blaugrana fos denunciat per la Guàrdia Urbanaara podria ser sancionat novament per haver conduït una bicicleta elèctrica que requereix tenir el carnet de motocicleta i dur casc. En diverses ocasions, s’ha pogut veure al jugador català arribar als entrenaments del Barça amb aquest vehicle.  

Piqué utilitza de manera habitual una bicicleta elèctrica del model Greyp G12S. Tot i alguns d’aquests vehicles es poden conduir sense necessitat de tenir cap tipus de llicència no és el cas de la que pertany al jugador blaugrana. Aquesta bicicleta pot arribar als 70 km/h i a causa d’això, a més del carnet, cal tenir assegurança i conduir amb casc.

La DGT confirma que li va notificar que no tenia punts

Pere Navarro, director de la DGT, ha estat l'encarregat de resoldre els dubtes que va plantejar el jutge sobre si la DGT havia comunicat correctament la pèrdua de tots els seus punts del carnet a Gerard Piqué. El magistrat, del jutjat d'instrucció número 27 de Barcelona, havia demanat a l'ens públic si havia dit de manera personal, tal com especifica la llei, que no disposava ja de cap punt en la seva llicència de conduir. 

Navarro va afirmar ahir que: «Sense entrar en detalls diré que consta la notificació personal a Piqué de la pèrdua de punts». També va aprofitar la seva compareixença per recordar que persones públiques com Piqué haurien de donar «exemplaritat» a la societat i va fer broma dient que li estranya «que no vagi amb xofer.»

Denunciat per la Guàrdia Urbana per conduir sense punts

Els primers problemes de Piqué amb les autoritats de trànsit es van conèixer el passat divendres a la tarda. Aquell dia va ser aturat per una patrulla de la Guàrdia Urbana mentre conduïa pel barri de l'Eixample de Barcelona. Els agents van comprovar que el futbolista no disposava de punts en el seu carnet i van procedir a denunciar-lo per un delicte contra la seguretat viària.


Comentaris

envia el comentari