«Temps de fang!», la divertida fotografia de Gerard Piqué amb els seus fills

El central del Barça aprofita aquests dies sense Lliga per passar més estona amb els seus fills

Gerard Piqué jugant al fang amb els seus dos fills, Milan i Sasha
Gerard Piqué jugant al fang amb els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram

Gerard Piqué ha tornat a mostrar la seva cara més familiar. Si bé és cert que el central català tancava la setmana passada amb la seva vessant més polèmica en explicar que «la moda és dir que la culpa és de Piqué», també ho és que aquests dies —ja sense acudir a la selecció espanyola— el barceloní ha pogut descansar al costat dels seus fills, Milan i Sasha.

En aquest context, doncs, Gerard Piqué ha aprofitat les fortes pluges d’aquests dies a Catalunya per sortir a remullar-se amb els seus fills. Així ho ha demostrat en una publicació al seu Instagram on el defensa del F.C Barcelona apareix tacat de fang amb els seus menuts. «Mud» —fang, en anglès— s’hi pot llegir al peu de la seva fotografia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mud.

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

Piqué aprofita el temporal amb els seus fills

I és que no només va compartir-ho a través de la publicació a Instagram. El central, en aquest sentit, va aprofitar la xarxa per penjar diverses ‘stories’ on se’l podia veure perseguint els petits mentre juguen sobre el fang.

«Temps de fang!», explica el central, que pot gaudir ara dels seus fills gràcies a la seva renúncia a la selecció espanyola. D’altra banda, també cal destacar que la publicació de Gerard Piqué compta ja amb més d'1.200.000 ‘likes’.

Piqué desconnecta del futbol

Hi és que han estat setmanes on Piqué ha estat el gran assenyalat. Després que el club blaugrana hagi encadenat quatre ensopegades seguides en Lliga —Girona, Leganés, Athletic Club i València—, el defensor va situar-se al blanc de les crítiques per la fragilitat defensiva de l’equip de Valverde.

Gerard Piqué al fang amb els seus fills
Gerard Piqué al fang amb els seus fills | Instagram Stories

 

Piqué, però, va optar per no arronsar-se i va carregar durament contra els seus crítics. «Molta gent em té ganes. Que surtin de la cova», va demanar Piqué a la zona mixta de l’estadi de Mestalla mentre apuntalava: «La moda és dir que la culpa és de Piqué».


Comentaris

envia el comentari