Piqué s'autoconvida al programa 'La Resistencia' de Broncano

El central de Barça ha mostrat a través de les xarxes socials el seu interès per assistir com a convidat del programa de Movistar+

Gerard Piqué
Gerard Piqué protagonitza una divertida conversa, a través de Twitter, amb el programa 'La Resistencia'   | CatalunyaDiari.cat

No és cap novetat que el central blaugrana, Gerard Piqué, és un gran aficionat a l'humor i als programes que hi estan relacionats. Fa pocs dies, Piqué va ser el protagonista d'una de les piulades del perfil oficial de 'La Resistencia', el programa de Movistar+ presentat per David Broncano. Curiosament, el futbolista començava a seguir a 'La Resistencia' gairebé al mateix temps que el compte del programa compartia tot un seguit de mems en relació amb l'eliminació del Real Madrid de la Champions.

Des del programa s'ho van prendre amb humor i van considerar que Piqué els havia seguit poc abans per tal de veure tots els mems que des del programa ja estaven preparant davant la dolorosa derrota de l'equip blanc.

Piqué s'autoconvida al programa

Sembla que va ser llavors quan va sorgir aquesta 'relació d'amistat' i, avui, després de la victòria de Catalunya al partit d'ahir que l'enfrontava contra Veneçuela, ha decidit autoconvidar-se al programa del qual n'és seguidor. Això sí, abans però li ha deixat un regalet al presentador, David Broncano: «Passo de donar-te la mà per saludar-te». I és que a Broncano li suen moltíssim les mans.

La resposta del programa no s'ha fet d'esperar i ha estat a l'altura del nivell de 'troleig' que demostra dia a dia 'La Resistencia'. Des de Twitter li han fet arribar el formulari de petició per assistir com a públic tot i que l'han avisat que «estem desbordats i no ens queden places per venir de públic».

Davant l'enginyosa resposta del Community Manager del programa, Piqué ha demanat que se li enviés el formulari a través dels missatges directes de Twitter. La 'picabaralla', sempre en clau d'humor, entre tots dos ha continuat perquè des del perfil del programa li han demanat que compartís la conversa sencera. Tot sembla indicar que el futbolista català podria trepitjar ben aviat el plató de 'La Resistencia'. 


Comentaris

envia el comentari