Piqué

Piqué es queixa a Setién per fer-los entrenar sota el temporal

El Barça juga aquest dimecres al vespre Copa del Rei contra l'Eivissa

Que Gerard Piqué és un jugador amb caràcter i personalitat, ningú ho dubta. Ara bé, a vegades se li oblida que en qualsevol moment pot ser gravat i que, de ser així, és probable que les seves paraules es facin virals.

I de fet així ha passat després que el nou entrenador del FC Barcelona, Quique Setién, decidís aquest dimarts a la tarda que el primer equip havia d'entrenar malgrat el fort temporal Glòria. Cal recordar que el Barça juga aquest dimecres al vespre Copa del Rei contra l'Eivissa i, per tant, aquest entrenament era necessari segons el criteri del tècnic.

«Per menys hem cancel·lat un partit!», esclata el jugador

Però unes imatges enregistrades per un periodista de la 'Cadena Ser' demostren que, malgrat que els jugadors han d'acatar les ordres del seu entrenador, hi ha alguns com Piqué que no perden l'oportunitat per a dir el què pensen.

En aquest sentit, a les imatges, concretament al segon 22, es pot sentir com la parella de Shakira surt al camp i en veure la dimensió de la tempesta esclata i diu en veu alta: «Per menys hem cancel·lat un partit!». Això no obstant, sembla que ningú li va fer cas i Setién va decidir seguir amb l'entrenament que, sens dubte, serà un dels més remullats de la temporada.

Piqué no jugarà contra l'Eivissa

Amb aquestes paraules, Piqué deixa palès una vegada més la seva forta personalitat i la seva capacitat de dir el que pensa en cada moment. De moment, el Barça jugarà aquest dimecres contra l'Eivissa i Piqué, segons les primeres informacions, no anirà convocat. De ben segur que la pluja no el mullarà aquesta vegada.

Altres imatges virals de Piqué a les xarxes

Aquesta no és la primera vegada que Piqué és notícia per una actuació fora d'un partit. De fet, a mitjans d'aquest mes de gener va aconseguir incendiar les xarxes socials en compartir una foto on destacava el seu entrecuix. I és que des de sempre s’ha rumorejat que el futbolista del Barça i parella de Shakira està molt ben dotat en relació amb els seus atributs sexuals. Ara ha tornat a ser el protagonista a Instagram, deixant patent que és possible que els rumors siguin totalment certs. Sigui com sigui, queda clar que Piqué és notícia.

També et poden interessar...