El jugador del Barça Gerard Piqué parlant amb un micròfon al Cruyff Court de Sant Guim de Freixenet, en una imatge d'arxiu

Piqué respon les crítiques d'un periodista de 'El Chiringuito': «T'has passat de la ratlla»

Es van enganxar a través de Twitter després de l'empat a zero del Barça al camp del Sevilla

Nova enganxada entre Gerard Piqué i Edu Aguirre, tertulià de 'El Chiringuito'. El central del Barça va respondre les crítiques d'Aguirre amb una frase curta que ha desfermat la polèmica a les xarxes socials. Acabat el partit entre el Sevilla i el FC Barcelona ahir a la nit, Piqué va fer declaracions als micròfons de Movistar, assegurant no estava en les seves mans guanyar la Lliga perquè era improbable que el Reial Madrid perdés punts d'aquí al final de temporada després del que s'havia vist en les primeres jornades de la represa, insinuant ajudes arbitrals a l'equip blanc.

A través del seu compte de Twitter, Edu Aguirre va citar el tuit en què apareixien les declaracions del central català, criticant-les. «S'ha de venir plorat de casa», escrivia el periodista. La resposta de Piqué va ser curta i directa: «T'has passat de la ratlla». En aquest sentit, molts tuitaires van recordar l'incident que fa uns anys va tenir Aguirre durant un programa de 'El Chiringuito, quan li va caure un estrany tros de paper de la butxaca que molts van identificar com una paperina de cocaïna.

Molts usuaris de la xarxa social Twitter han aplaudit el tuit de Gerard Piqué, tot i que d'altres han criticat el central blaugrana i han instat el tertulià de 'El Chiringuito' a denunciar el futbolista català. El que no es pot negar és la repercussió que ha tingut el tuit, amb gairebé 38.000 repiulades i prop de 100.000 m'agrada.

No és la primera enganxada que tenen

La d'aquest divendres a la nit no és la primera enganxada que tenen Edu Aguirre i Gerard Piqué. Abans del Mundial de Rússia, l'any 2018, van tenir una enganxada en una atenció a mitjans en relació amb els xiulets que rebia el central culer quan jugava amb la selecció espanyola. Piqué, en el seu intercanvi de paraules, va acusar Aguirre d'incentivar els xiulets contra la seva persona.

Aguirre va qüestionar el futbolista si els xiulets que rebia eren conseqüència de les seves crítiques al Reial Madrid o per la seva postura vers la independència. Piqué li va respondre que la gent ja no xiulava i que Aguirre i els seus mitjans, incentivaven els xiulets amb enquestes i donant importència al tema.