Piqué torna a assenyalar el Madrid: «Els ajuden i després callen»

El futbolista català sobre la crítica de l'actuació arbitral del Madrid: «sort que no tenen més seccions perquè si no ho hauríem de patir també a l'handbol, a l'hoquei... és l'estratègia que fan servir"

Gerard Piqué, de nou a l'ull de l'huracà en incriminar el Madrid
Gerard Piqué, de nou a l'ull de l'huracà en incriminar el Madrid | CatalunyaDiari.cat

Gerard Piqué va ser un dels jugadors entrevistats a la zona mixta del Parc Olympique, després del partit de Champions que va enfrontar el Lyon contra el Barça i que va acabar amb un empat a zero. Ja en zona mitxa, el central català no només va parlar sobre les sensacions del partit sinó que també va tenir temps de parlar de la victòria del ‘clàssic’ de la Copa del Rei de bàsquet on el Barça va guanyar al Real Madrid.

Un cop més, Piqué no ha tingut pèls a la llengua a l’hora de posicionar-se davant les crítiques que el club blanc de la secció de bàsquet ha fet sobre l’arbitratge del partit. El futbolista català ha explicat que se sent molt orgullós de què el Barcelona fos el guanyador: «No eren els preferits i van aixecar la Copa a Madrid» i ha afegit «van ser uns gladiadors contra el campió d’Europa». Davant les crítiques de l’arbitratge Piqué ha assenyalat «després és el que hi ha, els àrbitres es van equivocar. Primer a favor del Madrid i després a favor del Barça». El central no ha tingut cap problema en afirmar que la crítica sobre l’arbitratge és una nova «rabieta» del club blanc per «emmascarar el de sempre, que el Barcelona va ser el guanyador».

Piqué, dràstic amb el Madrid

Pel que fa a la relació que el Madrid manté amb els àrbitres ha manifestat que és quelcom que «ha passat sempre en els últims anys i que passa al bàsquet, al futbol i que després van al Calderón (el Wanda) i els ajuden i llavors callen». El central ha afegit irònicament: «sort que no tenen més seccions perquè si no ho hauríem de patir també a l’handbol, a l’hoquei... És l’estratègia que fan servir i cal acostumar-se» ha manifestat contundent el futbolista català.


Comentaris

envia el comentari