YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Piqué utilitza les xarxes socials per promocionar Catalunya

El blaugrana ha compartit una publicació de Catalunya Experience i ha aprofitat per convidar tothom a venir

Gerard Piqué
Piqué utilitza les xarxes socials per promocionar Catalunya | CatalunyaDiari.cat

Que Gerard Piqué és un defensor acèrrim de la seva terra no és cap novetat. De fet, són nombroses les ocasions en què el futbolista ha mostrat la catalanitat que corre per les seves venes, i un exemple d'això és el missatge que va compartir al seu compte de Twitter després de l'última Marató de TV3. Ara, el blaugrana ha tornat a servir-se de les xarxes socials per fer una promoció de Catalunya i convidar tothom qui vulgui a venir.

Piqué promociona Catalunya a xarxes socials

Durant la tarda d'ahir, el tercer capità del FC Barcelonacompartia una publicació als seus comptes oficials tant de Twitter com d'Instagram que contenia un vídeo promocional i propagandístic de Catalunya.

Així les coses, l'enregistrament anava acompanyat de les següents paraules per part del defensa central: «Penso que tothom hauria de venir a Catalunya almenys un cop a la vida. Acceptes el repte?». En poques hores, la publicació aglutina més de 10.000 reaccions així com ha estat compartida més de 2.000 vegades.

Una iniciativa impulsada per l'Agència Catalana de Turisme

El vídeo en qüestió, que dura tan sols 15 segons, intenta plasmar tota la bellesa i magnificència del territori català, i es configura com una iniciativa duta a terme per Catalunya Experience, que es tracta d'una plataforma digital impulsada per l'Agència Catalana de Turisme.

L'objectiu final de la plataforma és promocionar el conjunt del territori català i mostrar-lo al món, convertint-se en un incetiu per totes aquelles persones que estiguin valorant la possibilitat de visitar Catalunya.  


Comentaris

envia el comentari