Piqué ven una mansió al seu company Samuel Umtiti per 2 milions d'euros

El central del Barça ha augmentat els seus guanys amb la venda

El jugador blaugrana, Gerard Piqué
El jugador blaugrana, Gerard Piqué | Cedida

 

La vida de Gerard Piqué sembla instal·lada en una enorme dinàmica d’alts i baixos. Les bones i males notícies per al central català i per a la seva família, se succeeixen a un ritme altíssim i no apte per a cardíacs.

D’esclatar els rumors que serà pare per tercera vegada a sentir-se repudiat davant una afició de l’Espanyol que, dimecres passat, va propinar-li una sèrie de càntics que, de ben segur, no van agradar gens ni mica al defensa del Barça. La notícia que ha saltat avui, però, sembla ser del tot positiva.

Ven una mansió a Samuel Umtiti

La connexió de Piqué i Umtiti va més enllà del camp. Si bé és cert que Piqué ha trobat amb el central francès l’ajuda imprescindible per apuntalar l’eix defensiu de l’equip blaugrana, també ho és que la seva sinèrgia hauria fet un pas més.

I no parlem de minúcies, ja que el Gerard Piqué hauria venut a Samuel Umtiti una mansió a Pedralbes per un total de 2 milions d’euros. Un 32% dels 6 ‘quilos’ anuals que percep el jugador blaugrana.

La casa que Piqué ha venut a Samuel Umtiti
La casa que Piqué ha venut a Samuel Umtiti | Gtres

 

La va comprar per 900.000 euros

«Un negoci rodó», deu haver pensat Gerard Piqué a l’hora ‘d’encolomar’ la casa a Umititi. De fet, segons reporta ‘El Nacional’, el central blaugrana va comprar el terreny amb la idea que ningú pogués construir en aquesta zona.

Tot i això, aquest hauria trobat una altra finalitat —i molt més abundant— venent la mansió al seu company d’equip.

La casa, però, no està gens malament. Ja que l’internacional francès —que just està sortint d’una lesió que l’ha tingut dos mesos lluny dels terrenys de joc— gaudirà d’una residència d’uns 4.000 m². Aquesta, a més, té tres plantes, 500 m² de jardí i garatge i una caseta al costat pel servei intern a la casa.


Comentaris

envia el comentari