Foto d'un detingut emmanillat.

Un pitbull mossega un nen de 7 anys en un parc infantil de Barcelona

Tot i ser d'una raça potencialment perillosa, l'animal no estava lligat ni duia morrió i el portava un menor

Aquest passat diumenge, 10 de març, un nen de 7 anys va resultar ferit en ser mossegat per un gos pitbull en un parc infantil de Barcelona. Segons ha informat el diari 'Ara', l'animal, que el portava un menor, no anava lligat ni duia morrió. Els fets van succeir a les 16.40 hores al carrer Pedraforca, al barri de Ciutat Meridiana, situat a Nou Barris. El nen va haver de ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron després que el gos el mossegués a diverses parts del cos.

La mare del petit ferit va explicar que el gos, d'una raça potencialment perillosa, va saltar la tanca perimetral de la zona infantil i va atacar el nen. El gos, en aquells moments,  estava a càrrec d'un menor encara que, arran dels fets, la seva mare es va personar fins al parc infantil. La Guàrdia Urbana va poder comprovar que  la família incomplia l'ordenança de Barcelona que obliga que un gos de raça perillosa disposi d'assegurança.  A més, la família tampoc tenia la llicència municipal i, finalment,  el gos tampoc duia microxip.

La Guàrdia Urbana investiga el menor per un delicte de lesions

L'Ajuntament de Barcelona ha explicat que el gos no podia estar a càrrec d'un menor i, obligatòriament, havia d'estar lligat i a part portar un morrió. És per això, que el consistori ha anunciat que sancionarà a la família per incompliment de l'ordenança que regula la tinença d'un animal. D'altra banda, la Guàrdia Urbana també investiga el menor per un delicte de lesions per imprudència greu.

Guàrdia Urbana de Barcelona
El propietari de l'habitatge robat va avisar els Mossos en escoltar el soroll de la caiguda del lladre   | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

Detingut en caure d'un primer pis després de robar en un immoble a Barcelona

La nit del passat dimarts, 5 de març, els Mossos d'Esquadra van detenir, al voltant de les dues de la matinada, un lladre que havia caigut d'un primer pis després de robar-hi. El lladre va emportar-se un portàtil de l'interior del domicili del carrer Antonio Machado, al districte de Nou Barris de Barcelona.

L'home va accedir a l'interior de l'immoble escalant per la façana i, després de robar, va intentar fer servir la mateixa tàctica per a fugir  però, en aquesta ocasió, va caure al buit.  El soroll de la caiguda va fer que el propietari i per tant, la víctima del robatori, es despertés i avisés ràpidament la policia catalana. Finalment, els agents van detenir al lladre que va haver de ser ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron.