La Platja de l’Arenal de l’Hospitalet de l’Infant s’ha omplert amb més de 350 triatletes

La platja de l’Arenal de l’Hospitalet de l’Infant s’ha omplert amb més de 350 triatletes

Dolça Ollé, Albert Parreño i Anna Flaquer no fallen i es van emportar la victòria en les seves respectives modalitats

Imatge d'una de les corredores arribant a la meta | Cedida

Ahir al matí, diumenge 1 de setembre,  més de 350 triatletes van participar en el Triatló de l'Hospitalet de l'Infant. Aquest triatló era la tercera i última prova del circuit Just Tri by freshwave que es va iniciar a Tarragona el passat 25 de maig i que va tenir la segona cita a Cambrils el passat 9 de juny.

Els classificats en les diverses modalitats

Òscar Martínez —amb un temps de 02:50:42— i Debbie Everink  —amb una marca de 03:30:00— han estat els guanyadors en la modalitat Short, la distància que s’incorporava com a novetat per aquesta edició. Pel que fa a la modalitat olímpica, els guanyadors van ser Jonathan López  del club Triatló Sallent (1:57:40) i la vallenca Dolça Ollé  del club TRICMB (2:05:06).

Els primers classificats en modalitat Sprint han estat Albert Parreño (00:58:48) i Anna Flaquer (01:06:08), els dos del club Fasttriatlon. Per últim, Helena Moragas  (00:34:50) del club Fasttriatlon i Raul Alconchel (00:39:22) del club Echeman s’han emportat la victòria en la distància Super Sprint.

Les quatre modalitats del Triatló de l'Hospitalet de l'Infant

El Triatló de l’Hospitalet de l’Infant ha incorporat una modalitat més  a diferència dels triatlons de Tarragona i Cambrils. Un total de quatre modalitats diferents: Short  (1500 metres de natació, 58 quilòmetres de ciclisme i 14 quilòmetres de cursa a peu), Olímpica  (1500 metres de natació, 39 quilòmetres de ciclisme i 9,5 quilòmetres de cursa a peu), Sprint  (750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 4,9 quilòmetres de cursa a peu) i Super Sprint  (350 metres de natació, 11 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres de cursa a peu).

La prova va arrencar a les 9.00 hores a la platja de l'Arenal, des d'on els triatletes han nedat per encarar el circuit de bicicleta per la carretera N-340. Finalment, la cursa ha seguit a peu al llarg del passeig de l'Arenal.

El circuit Just Tri by freshwave, ofereix als triatletes la  possibilitat d'acumular punts a les tres cites del circuit. Els inscrits que competeixin en categoria olímpica individual en les tres proves (Tarragona, Cambrils i Hospitalet de l'Infant) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri. A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació en el circuit.