IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Platja d’Aro ofereix 10 euros de descompte en taxis als joves

La iniciativa es diu 'Agafa el taxi: torna sa i estalvi' i es farà fins al pròxim 27 de gener de 2019 | La premissa és que els joves tornin sans i estalvis a casa quan surtin de festa

Taxis de Platja d'Aro
Platja d'Aro ha iniciat una campanya per revitalitzar l'oci nocturn | Instagram

Que els joves tornin a casa sans i estalvis les nits de festa és, sens dubte, una de les grans preocupacions dels pares d'arreu. En aquesta línia, doncs, a Platja d'Aro s'estrena la segona edició de la campanya 'Agafa el taxi: torna sa i estalvi', per la qual els joves obtindran un total de 10 euros de descompte per agafar taxis que els portin a casa després de les nits de festa.

Segons informa 'El Gerió Digital', tots els divendres i dissabtes del 16 de novembre de 2018 al 27 de gener de 2019, els joves podran anar a la parada de taxis de Platja d'Aro —situada a l'Avinguda de Castell d'Aro— amb dos tiquets de consumició validats per dues discoteques o bars adherits a la campanya i així bescanviar-los per un val de 10 euros en taxis.

Segona edició de la iniciativa ‘Agafa el taxi’

Durant la primavera d’aquest mateix any ja es va fer la primera edició de la campanya. La iniciativa va sorgir ja fa un temps en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic. Està impulsada  AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell- Platja d’Aro.

Imatge promocional de la campanya
Imatge promocional de la campanya 'Agafa el taxi: torna sa i estalvi' | Platja d'Aro

 

Per aconseguir difondre aquesta iniciativa de nou s’han editat ja 5.000 fulletons informatius per repartir, a més, els taxis que participaran en la iniciativa portaran un distintiu en un lloc visible per poder identificar-se.

Els locals que participen en la iniciativa ‘Agafa el taxi’ són: Be Out, Tam Tam, Assac, Dejavu, Gib’s, Skull, Malibu, Bamboleo, Els Secret, Inox i Zsa-Zsa. Es té previst que la campanya permeti fer un mínim d’uns 150 viatges.

Important suport a la campanya

Cal mencionar que compta també amb la col·laboració dels principals protagonistes de la campanya, el Gremi de Taxistes. També amb el suport de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro.

A més, s'ha de dir també que té el reconeixement de l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, és a dir, té el segell de qualitat en l'oci nocturn, tot vinculat al projecte Q de Festa amb el qual està relacionada l'acció.


Comentaris

envia el comentari