La platja de Tossa de Mar, la més cobejada de tota Espanya

Segons les publicacions dels usuaris d'Instagram, Tossa seria la més compartida de totes
La platja de Tossa seria la platja més cobejada d'Espanya | InfoTossa

 

Ara que ja arriba setembre i la temporada alta acaba, ja són moltes les persones que han pogut gaudir de les seves vacances. Com sempre, una destinació estrella de les escapades a l'estiu és la platja, i mai pot faltar la publicació d'una fotografia mostrant el lloc on hem tingut el privilegi de gaudir d'uns dies de relaxació.

 

Podríem dir que una forma de saber quina és la destinació que més ha triomfat al llarg de l'estiu podria ser mirant quina ha tingut més publicacions a les xarxes socials. Així ho ha fet Holidu, el qual ha buscat quina ha estat la platja més cobejada de l'estiu a través de la quantitat d'etiquetes que es publicaven a Instagram.

 

Tossa de Mar, prop de 1.300 publicacions més que l'any passat

Així doncs, la plataforma ha descobert que la platja més perseguida ha estat la de Tossa de Mar (Selva), un dels pobles amb més encant de la Costa Brava. A més de ser un lloc molt concorregut pels turistes, també ha sigut escenari de nombrosos rodatges de cinema, com ara 'Pandora y el holandés errante' (1951). A més, des de la seva platja es pot contemplar la Vila Vella, un majestuós castell medieval del segle XII amb muralles de pedra i torres, que presideix el municipi des del punt més alt d'un turó.

 

Pot ser que sigui per aquestes meravelloses vistes que s'ha convertit en un dels paratges més visitats del país. Tal com apunta l'estudi, gairebé 2.000 publicacions han portat el hashtag de #tossademarbeach, fet que comporta un gran augment respecte a l'any passat, que només se'n van compartir 761.

 

 

 

 

 

També et pot interessar...