Un únic encertant de la Primitiva s'endú un milió i mig d'euros a Terrassa

La butlleta guanyadora s’ha validat a l’Administració de Loteries número 14 de Terrassa, situada a la Rambla Egara, 47

Un únic encertant de la Primitiva a Terrassa ha guanyat un milió i mig d'euros
Un únic encertant de la Primitiva a Terrassa ha guanyat un milió i mig d'euros | CatalunyaDiari.cat

Terrassa està d’enhorabona. Un únic encertant de la Primitiva de la localitat del Vallès Occidental ha guanyat un total d’1.561.200,84 euros i la butlleta d’aquest únic encertant s’ha validat a l’Administració de Loteries número 14 de Terrassa, situada a la Rambla Egara, 47. El guanyador d’aquest suculent i notable premi de Primera Categoria ha fet un total de 6 encerts.

De Segona Categoria, que es comptabilitzen les butlletes amb 5 encerts i un complementari, també hi ha 7 butlletes encertant. Sense sortir-se del milionari premi, la combinació guanyadora de la Primitiva del dijous, 25 d’octubre, ha estat: 13, 19, 12, 31, 7 i 42; amb l’11 complementari i el 8 de reintegrament.

Gairebé 50 milions en joc

És la boníssima notícia que deixa el fet que hi hagi hagut un encertant únic del premi de Primera Categoria. En el sorteig de La Primitiva de dijous passat, en aquest sentit, no va haver-hi butlletes encertants de Categoria Especial, que es comptabilitza amb 6 encerts i el Reintegrament.

Quelcom que comportarà, doncs, que el pot acumulat de la Primitiva que es posarà en joc en el següent sorteig sigui, en el cas que hi hagi un únic encertant de Primera Categoria, de 49.000.000,00 d'euros.

Badalona ven el primer premi Loteria, dotat amb 30.000 € per butlleta

El passat 29 de juny una Administració de Badalona va vendre un suculent i ostensible premi de 30.000 euros per butlleta de la Loteria Nacional. Quelcom que se sumava als 6.000 euros que la mateixa loteria ja va repartir el 14 de juny, a la mateixa ciutat.

En aquest cas, però, es tractava del primer premi del sorteig número 51 i el número afortunat, venut a l'administració de l’avinguda de Bufalà de Badalona, era el 14.225. El reintegrament, d’altra banda, va caure en totes aquelles butlletes acabades amb 1, 6 i 5. D'altra banda, el segon premi dotat amb 6.000 euros per dècim, corresponia al número 66061.


Comentaris

envia el comentari