barça

Pluja d'objectes contra un aficionat del Barça per celebrar la derrota del Reial Madrid

Els fets van succeir durant el derbi madrileny que es va disputar a Nova York durant la matinada del passat divendres

Un seguidor del Futbol Club Barcelona va patir, durant la matinada del passat divendres, una pluja d'objectes provinent dels seguidors del Reial Madrid. El motiu va ser la celebració d'aquest aficionat, que havia assistit com a espectador al derbi entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, i no podia estar més content del resultat final de l'encontre.

 

Un dels aficionats va exhibir una samarreta de Messi

Així les coses, tan bon punt l'àrbitre va donar per finalitzada la disputa —en un partit en què els blanc-i-vermells van arrasar, imposant-se per 7 gols a 3— un dels aficionats va decidir aixecar-se del seu seient i exhibir una samarreta blaugrana, amb el número i el nom de Leo Messi.

La celebració, que pretenia evocar un gest que el mateix Messi va dur a terme en un partit contra el Reial Madrid, l'any 2017 no va agradar gens als aficionats merengues, que no van trigar ni un segon a fer-li saber.

Pluja d'objectes contra un aficionat del Madrid

En aquest sentit, i tal com es pot veure en un vídeo compartit a xarxes socials, els presents van començar a llençar tota classe d'objectes contra l'individu. Entre els objectes que cauen, es poden apreciar diverses ampolles, així com d'altres objectes similars.

També et pot interessar...