Pobla i CF Reus B empaten els seus debuts a Tercera

Els filials del Nàstic i del CF Reus empaten (1-1) els seus partits contra el Llagostera i el Castelldefls, respectivament, i sumen el primer punt de la temporada

El CF Reus B ha esgarrapat un punt fregant el final del matx
El CF Reus B ha esgarrapat un punt fregant el final del matx | CF Reus B

Doble empat (1-1) el que han vist aquest diumenge el CF Pobla i el CF Reus Deportiu en els seus encontres del grup V de Tercera Divisió. Els filials del Nàstic i del CF Reus, respectivament, han aconseguit el mateix resultat però les sensacions són totalment diferents després que els pobletans hagin deixat escapar el triomf i que els del Baix Camp hagin aconseguit evitar la derrota fregant el temps de descompte gràcies a un gol de Gaixas.

El CF Pobla s'estavella contra el porter del Llagostera

Els grana, entrenats per Alberto Gallego, han aconseguit avançar-se ben aviat en el marcador davant un equip que és un dels aspirants a ascendir i tornar a Segona Divisió B. Abdul Koné aconseguia en el minut 10 avançar el filial del Nàstic i posar coll avall un triomf que s'ha escapat en els darrers minuts d'encontre després d'haver perdonat diferents ocasions clares de gol en el segon temps. La bona actuació de Marcos, porter llagosterenc, ha evitat un segon gol local després que Josu Prieto, en el minut 75, aconseguís empatar.

Gaixas salva un punt per al CF Reus B

El CF Reus B Cambrils ha estat a punt de patir la primera derrota de la temporada. El conjunt entrenat per Albert Company ha vist com, després de gaudir de diverses aproximacions perilloses en el primer temps, el Santfeliuenc s'avançava en el marcador gràcies a un cop de cap del local Jaume que ha superat el porter roig-i-negre en el minut 53 d'encontre. Ernest Forgas, davanter dels reusencs, ha pogut empatar minuts després però no ha estat fins al minut 89 quan el ganxet Gaixas ha aconseguit salvar el seu equip de la derrota superant el porter local quan el temps extra entrava en acció.