El porter del CF Pobla, en acció

Doble empat (1-1) del filial i el juvenil A del Nàstic

La Pobla de Mafumet empata contra el potent Sant Andreu mentre que el Juvenil A grata un punt en el camp de l’Europa

El CF Pobla de Mafumet acabarà la temporada sense patir | CF Pobla

Doble empat (1-1) dels equips més professionals del futbol base del Nàstic. El CF Pobla, filial grana que competeix a Tercera Divisió, no ha pogut allargar la ratxa de victòries després d’empatar contra el potent Sant Andreu, rival que es presentava a l’Estadi amb una dinàmica de sis victòries consecutives. Pel que fa al juvenil A que entrena Dani Vidal, l’equip ha sumat un valuós punt al camp de l’Europa i té a tocar la permanència a la màxima categoria del futbol base juvenil una temporada més.

La Pobla atura els peus al Sant Andreu

El CF Pobla de Mafumet ha estat capaç d’aturar la ratxa de victòries seguides del Sant Andreu després d’empatar contra el conjunt barceloní en un duel on s’enfrontaven dos equips en un gran moment de forma. Els pobletans semblaven poder-se endur el triomf quan Joel Marín, en el minut 57 de partit, aconseguia avançar l’equip dirigit per Alberto Gallego.

La Pobla anava camí de la quarta victòria consecutiva fins que el visitant Sergi Garcia ha empatat en el minut 70. Tot i que ambdós bàndols han buscat trencar la igualada, finalment s’han hagut de conformar amb un punt que no millora en excés la situació dels dos equips a la classificació. Els grana són tretzens amb 41 punts, a dotze punts de la promoció d’ascens a Segona Divisió B i setze per sobre del descens a Tercera. La pròxima cita grana serà dimencres a les 20.30 hores al camp de l’Atlètic Horta, quart classificat.

El juvenil del Nàstic té la permanència a tocar | UE Cornellà

El juvenil A, amb la permanència a tocar

Pel que fa al Juvenil A que entrena Dani Vidal, el Nàstic ha aconseguit empatar al camp de l’Europa (1-1) en un encontre que deixa la permanència a la categoria a tocar. Els tarragonins, que només han perdut un dels sis darrers partits, sumen ara 34 punts a la classificació, situant-se sis punts per sobre del descens quan queden nou en joc.

L’equip que marca la zona de descens és el Gimnàstic Manresa amb 28 punts. Els tarragonins tenen el ‘goal average’ perdut amb els manresencs i necessitarien un triomf més per poder festejar de forma virtual la continuïtat a la categoria. La pròxima jornada els grana s’enfrontaran al Real Zaragoza, líder de la lliga que només ha perdut un partit. En cas de victòria nastiquera i punxada del Gimnàstic Manresa, la permanència serà real.