Logo Instagram
Logo Whatsapp

La Pobla torna al playoff i el Reus B suma de nou davant el Figueres

El filial del Nàstic guanya amb un gol de penal en el temps de descompte i el filial del CF Reus trenca la ratxa de derrotes puntuant davant el Figueres

Dos jugadors del CF Reus pressionen un del Figueres per recuperar la pilota
Dos jugadors del CF Reus pressionen un del Figueres per recuperar la pilota | CF Reus B

Jornada positiva a Tercera Divisió després que el CF Pobla i el CF Reus B hagin trencat les seves males dinàmiques de resultats. Els grana han guanyat per 1 a 0 el Santfeliuenc i tornen a les places de promoció d'ascens a Segona B mentre que els roig-i-negres han tornat a puntuar després de tres derrotes consecutives empatant contra el Figueres (1-1) i s'allunyen un punt de la zona de descens a Primera Catalana.

Moha decideix des dels onze metres

El CF Pobla de Mafumet ha vençut per 1 a 0 el Santfeliuenc en un matx que s'ha decidit en el minut 93. El filial del Nàstic, que ha buscat el triomf durant els 90 minuts, ha hagut d'esperar al temps de descompte per aprofitar un penal per mans d'un futbolista visitant dins de l'àrea pobletana. Moha ha aconseguit transformar la pena màxima i el triomf s'ha quedat a casa nostra per permetre a la Pobla sumar tres punts que situen l'equip entrenat per Albert Gallego a la quarta plaça amb 14 punts, a tres del segon (L'Hospitalet) i a sis del líder (AE Prat).

Punt de valor del CF Reus B

El Reus B Cambrils ha trencat la ratxa de tres derrotes consecutives sumant un punt contra el Figueres al Municipal cambrilenc. L'equip dirigit per Albert Company s'ha avançat en el marcador en el minut 23 amb un gol d'Ernest Forgas, trobant així el premi a un gran primer temps on els ganxets han estat els dominadors. Els segons 45 minuts, tot el contrari. El Figueres ha agafat les regnes del matx i ha trobat ben d'hora el gol de l'empat mitjançant Javi Ferrón en el minut 47.

Els gironins han buscat l'1 a 2 però no l'han trobat, permetent així que el Reus B Cambrils sumi el vuitè punt de la temporada i pugi fins a la dotzena posició. La pròxima cita dels roig-i-negres serà diumenge vinent a les 12.00 hores al camp del Prat (líder)  mentre que el CF Pobla visitarà el camp del Vilafranca a la mateixa hora.