El nou ridícul de Rosalía a les xarxes que costarà d'oblidar

S'ha equivocat realment l'artista catalana?

Rosalía aplaudint i vestida de blanc davant un fons negre actuant a la cerimònia dels Grammy a Los Angeles, el 27 de gener del 2020
S'ha equivocat realment l'artista catalana? | Catalunya Diari

Rosalía torna a revolucionar la xarxa. Aquesta vegada, però, la majoria d'usuaris s'han llançat a criticar durament l'artista catalana pel suposat desconeixement del nom i la manera com tocar un instrument, que la jove ha batejat com el seu nou instrument preferit. 

Rosalía ha publicat un nou vídeo de TikTok tocant un 'kazoo', un petit instrument de vent en forma de tub, i immediatament desenes d'usuaris li han retret que era un 'pito de caña', típic del Carnaval de Cadis i de Tenerife, i que, a més l'estava tocant al revés, bufant la part estreta de l'instrument, en lloc de la part més àmplia que, segons els usuaris, seria la correcta.

S'ha equivocat realment Rosalía?

Però, s'ha equivocat Rosalía? Algun usuari ha sortit en defensa de la catalana, com el de l'últim tuit dels que compartim a continuació, assegurant que sí que es tracta d'un 'kazoo', originari dels Estats Units, on fins i tot li dediquen un dia a l'any. El que de moment ningú defensa és que l'estigui tocant pel cantó que toca. El debat està servit.


Comentaris

envia el comentari