Polèmica per una fotografia d'Albert Rivera on surt abraçant Inés Arrimadas

Acusen el líder de Ciutadans de posar la mà a una alçada inadequada

Rivera i Arrimadas
Acusen Albert Rivera d'agafar Inés Arrimadas d'una zona poc apropiada | Twitter

Ciutadans Albert RiveraInés ArrimadasEl que podria haver estat un fet anecdòtic, s'ha convertit en polèmica la imatge dels dos líders un cop han acabat de córrer. 

En ella, s'observa Rivera i Arrimada plegats aixecant un puny en símbol de victòria i esforç i amb la seva samarreta electoral amb el missatge «Vamos Ciudadanos!». El que ha cridat l'atenció a les xarxes és la posició de l'altra mà del candidat a la presidència del govern espanyol, a una alçada poc adequada i molt pròxima als pits d'Arrimadas

Les xarxes critiquen el gest de Rivera

La imatge ha generat comentaris de tota mena a Twitter, on dels dos implicats, només Albert Rivera l'ha publicada en el seu perfil oficial. Encara que molts no han reparat en la mà i han mostrat el seu suport al partit taronja, una gran part no han trigat a considerar el gest d'inapropiat.     

Rivera parla sobre la seva filla

El líder de Ciutadans i candidat a la Presidència del govern, Albert Rivera, va afirmar que per ell no suposaria un problema que la seva filla Daniela fos en un futur independentista, ja que la continuaria estimant «incondicionalment» i ha subratllat que el més important és que pensi lliurement i que respecti els altres. «La meva filla serà allò que vulgui ser» i «no em preocupa gens això» va declarar a una entrevista d'Antena 3 quan li van preguntar què passaria si de gran la seva filla es posicionés a favor de la independència de Catalunya. 


Comentaris

envia el comentari