La polèmica que ha protagonitzat Colau amb un vídeo de violència masclista

Allau de crítiques per part dels usuaris a les xarxes socials

Violència de gènere
La polèmica que ha protagonitzat Colau amb un vídeo de violència masclista | ACN

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l'Ajuntament de Barcelona ha llençat una campanya contra la violència masclista sota el hashtag #ElPresentésFeminista. A través de les seves xarxes socials ha compartit diferents vídeos amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania de la importància de dir el que es pensa quan algú del teu voltant fa comentaris masclistes o increpa a les dones.

Un dels tres vídeos que ha penjat al seu compte de Twitter ha causat molta polèmica entre els usuaris. Es tracta d'unes imatges on es veuen tres nois asseguts a la gespa, i dos d'ells mantenen una conversa sobre una noia nua, en to masclista, en castellà. El tercer s'interposa en la conversa defensant a la jove i recriminant l'actitud dels altres, però en català.

 

Allau de crítiques per part dels usuaris

Haver diferenciat entre el castellà i el català entre qui es comporta de forma masclista i qui no, ha provocat una allau de crítiques per part de molts usuaris de la xarxa i també d'alguns polítics i institucions públiques. Consideren que no s'ha de fer política amb un tema tan delicat i han demanat la retirada immediata de l'anunci.

 

Els protagonistes dels altres vídeos parlen tots en català

Tot i això, en els altres dos vídeos de la campanya compartits per l'Ajuntament de Barcelona, tant els protagonistes que tenen comportaments masclistes com els que no, parlen en català.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari