Polèmic incident en restaurant del Ripollès per un client amb una bandera espanyola

Se'ls acusa de fer-lo fora per portar el símbol, però els amos asseguren que es tracta d'«acusacions falses»
La Barricona ho considera «una allau d’injúries i acusacions falses»
La Barricona ho considera «una allau d’injúries i acusacions falses» | La Barricona

 

Polèmica a la xarxa per un incident a La Barricona, un restaurant de Ripoll. Un problema entre uns clients i els treballadors va provocar que acabessin abandonant el restaurant abans de ser servits. Diversos diaris espanyols han publicat la notícia, afirmant que la família va ser expulsada per portar una bandera espanyola a la roba, i ja són molts els comentaris a la xarxa que defensen un boicot comú al restaurant ripollès.

 

Els fets es remunten el passat dissabte 8 de juny, quan un grup de 17 persones van decidir anar a dinar a La Barricona. Segons la versió de la família i d'algunes publicacions, un cambrer els va comunicar que no els servirien, perquè un d'ells portava una bandera d'Espanya a la roba, just quan va veure que la família s'asseia a la taula. L'enrenou a la xarxa es va iniciar quan, després que la família publiqués un comentari negatiu a internet, La Barricona decidís respondre a través de Twitter:

 

 

La versió del restaurant 

Després del fort enrenou que es va causar a la xarxa i arreu de l'Estat, La Barricona va decidir emetre un comunicat explicant la seva versió dels fets. En ell, afirmen que «davant una allau d'injúries i la indigestió de difamacions, acusacions falses a excompanys, ressenyes inventades, insults i amenaces en missatges privats i trucades durant els últims dies, ens veiem obligades a explicar i aclarir breument els fets succeïts».

 

«El passat dissabte 8 de juny de 2019 un grup de 17 persones van venir a dinar a casa nostra. Anaven tot uniformats amb una samarreta blanca i un  logotip ostentós amb  una bandera espanyola. Dissabte de feina, tot ple i ben atabalades. Al cap d'una estona, un d'ells es va acostar a la barra per demanar carregar el mòbil, i ho vam fer, mentre una de nosaltres li va comentar que, enmig de tanta feinada, aquella indumentària l'estava posant nerviosa. I prou».

 

«El comentari, suposem, devia córrer fins a la seva taula perquè al cap de poc es van aixecar tots i van marxar argumentant, però, que feia massa que s'esperaven. Just després d'això, van començar a aparèixer a les xarxes ressenyes negatives i comentaris de caràcter espanyolista i amb el colesterol dolent desbocat, esperonats per l'extrema dreta més habitual i socarrada. Un dels quals vam decidir respondre amb un tuit des dels fogons de la cuina».

 

 

Polèmica a la xarxa

La conseqüència és ques'ha generat un intens debat a la xarxa, amb algunes mostres de suport al restaurant i amb molts missatges que promouen el boicot a la cooperativa. La Barricona és un restaurant de Ripoll ubicat a la carretera de Sant Joan de les Abadesses on serveixen cuina mediterrània.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris
Imma
Visca LA BARRICONA actualment a Catalunya si no volguéssim servir els que porten una bandera espanyola creieu que no ho fèiem però quedaria moltíssima gent sense dinar!

envia el comentari