Imatge de la policia de platja de Salou

La Policia Local de Salou incorporarà cinc nous agents

L'Ajuntament obre la convocatòria fins al 26 d'agost per cobrir cinc places aquest 2019

La Policia Local de Salou incorporarà cinc nous agents al cos aquest 2019. El consistori acaba de publicar les bases, incloses en l’Oferta Pública d’Ocupació (OPO) per a l’any 2018 i 2019, per tal de sumar cinc policies que cobreixin les vacants existents a la plantilla. 

L'Ajuntament de Salou ja ha engegat el procés selectiu i els aspirants podran presentar les seves instàncies, que es troben disponibles a la seu electrònica de l'Ajuntament, fins al 26 d'agost. 

L'any passat es van convocar quatre places més

La contractació d'aquestes cinc noves places d'agent de la Policia Local de Salou  se suma a la que ja es va fer a finals de l'any passat, amb la incorporació de quatre places més. La plantilla de la Policia Local consta de 77 policies de carrera i 14 interins a l’època estival, entre els quals hi ha un inspector, dos sotsinspectors, un sergent i deu caporals. Entre les 77 places, n’hi ha set de vacants, 5 de les quals es cobreixen en aquesta convocatòria.

La nova convocatòria per  aquest 2019 contempla un augment del número de places a cobrir, així com el fet que s’afegeixen nous apartats a la fase de concurs, i la modificació del requisit d’alçada dels homes.

L'alcalde, Pere Granados, subratlla la necessitat d'incorporar nous agents «per tal que la seguretat al municipi i la presència policial al carrer esdevinguin una garantia de bona convivència tant pels residents, com pel turisme, en general».

«Instrument de proximitat»

Per la seva banda, la regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Julia Gómez, destaca el paper de la Policia Local «com a instrument de proximitat que vetlla per la pau i tranquil·litat de la ciutadania, 365 dies a l’any».

  

La documentació que hauran d'aportar els candidats és: títol d’ESO, Graduat Escolar, EF1 o equivalent; Certificat nivell B2 de català, si es té; carnet de conduir A1 i B; compromís de portar arma de foc; annex de declaració responsable de mèrits; i justificant de pagament dels drets d’examen, excepte en tramitació electrònica: 28 €.