Foto d'un agent de la Policia Nacional d'esquena.

La Policia Nacional carrega contra manifestants davant la comissaria de Via Laietana a Barcelona

Alguns dels manifestats han llançat objectes a la policia espanyola

Agents antidisturbis de la Policia Nacional han carregat aquest dilluns al vespre contra un grup de manifestants que estaven concentrats davant de la Prefectura d'aquest cos policial de la Via Laietana de Barcelona. Els manifestants s'han concentrat davant de l'edifici i alguns d'ells han llançat objectes, com llaunes, cap als agents.

Finalment, els agents han actuat amb l'objectiu de dispersar els manifestants, que s'han quedat partits a la Via Laietana, una part per sota de la Prefectura i una altra per sobre. Els agents han mantingut la posició davant de l'edifici per custodiar-lo i posteriorment han tornat a actuar amb furgonetes i dispersant els manifestants amb cops de porra.

Últimes hores d'una mobilització sense precedents

Després d'una jornada marcada per la gran concentració a l'Aeroport del Prat, milers de persones han participat en les concentracions convocades arreu de Catalunya aquest dilluns al vespre per mostrar el seu rebuig a la sentència del Suprem. Una de les importants s'ha produït a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, on representants de l'independentisme han llegit un manifest conjunt.

També et pot interessar...