ÚLTIMA HORA

🚨 El risc de rebrot per coronavirus baixa a Catalunya després d'uns dies amb un fort ascens

Munir es nega a pagar 16.000 euros en una discoteca de Madrid

El blaugrana va celebrar el seu aniversari a la discoteca Tiffany’s de la capital espanyola

Munir, durant la pretemporada
Munir, durant la pretemporada | CatalunyaDiari.cat

El jugador del barça, Munir El Haddadi va ser el protagonista d’una rocambolesca disputa que va tenir lloc amb el personal de la discoteca Tiffany’s de Madrid. El jugador del Barça, de fet, es va desplaçar fins a Madrid —on hi va passar gran part de la seva infància i on té els seus amics— per a celebrar el seu aniversari.

Segons desvetllen fonts del diari 'El Mundo', Munir ja havia acordat amb els responsables de la sala de festes una quantitat a pagar per avançat, una xifra que sorprenentment no va tenir res a veure amb la que li reclamaven al final de la festa els responsables de la discoteca.

Catximbes per a tothom

El convit va consistir en menjar i beguda per un grup de convidats d'entre 30 i 40 persones. A més a més, la jornada també va estar amenitzada amb diverses catximbes i, precisament, aquest darrer instrument va ser la font de la discòrdia, ja que els convidats van demanar-ne més de les que hi havia contractades i això va fer pujar la factura. Munir havia acordat una xifra per la festa amb la discoteca, tot i que finalment se li van reclamar 16.000 euros. 

Imatge de la discoteca on Munir es va negar a pagar la factura final
Imatge de la discoteca on Munir es va negar a pagar la factura final | Tiffany's Madrid

 

Així, l’espectacular pujada de preu de la factura es devia a les 10 catximbes que havien demanat els amics del davanter del Barça. Munir, instants després, va mostrar-se en desacord amb la factura i es va negar a pagar. Va ser aleshores, però, quan la policia es va personar al local i el jugador del Barça, finalment, va abonar la quantitat que li demanaven: els 16.000 euros.  

Finalment, tot plegat va quedar amb una mera anècdota i el mateix Munir no ha volgut fer-hi declaracions al respecte. Cal esmentar, així mateix, que el punta blaugrana es trobava a Madrid gaudint dels seus dies lliures per l'aturada de seleccions.                       


Comentaris

envia el comentari