IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les 'Popitas' de Borges marxen de Reus

L'empresa de Reus deixarà de fer i comercialitzar crispetes de la marca 'Popitas'

Imatge de l'empresa Borges, on ha tingut lloc l'accident mortal.
Borges ha venut la divisió de crispetes per 4,4 milions d'euros | Borges

L'empresa Borges Agricultural & Industrial Nuts, S.A. ha ingressat més de 4 milions d'euros per la venda de la divisió de crispetes. Aquest fet implica que el balanç final de l'empresa sigui positiu per dos milions d'euros. El principal motiu d'aquesta venda és centrar-se en el desenvolupament agrícola de la marca reusenca.

La venda de la maquinària i de les instal·lacions de la unitat d'envasament de crispetes s'ha fet a l'empresa Apex (Aperitivos y Extrusionados). Aquest fet ve relacionat amb la venda de la marca líder de crispetes de Borges 'Popitas' a l'empresa navarresa el passat octubre, però no serà efectiu fins al pròxim 1 de gener de 2019. La quantitat de l'operació no va ser pública.

Borges es ven les màquines per envasar crispetes

Segons informa la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'empresa Borges va materialitzar la venda de la maquinària i de les instal·lacions de la unitat d'envasament de crispetes, per un import efectiu de 4,4 milions d'euros, el passat 30 de novembre, amb l'empresa Apex. Gràcies a aquesta venda, Borges tindrà un resultat extraordinari net comptable positiu de 2 milions d'euros. 

L'operació realitzada per l'empresa reusenca està emmarcada en el procés de reestructuració dels negocis i operacions de la Societat i la seva estratègia per focalitzar les seves activitats. En aquest sentit, principalment, Borges es vol centrar amb el desenvolupament agrícola per la producció d'anous, ametlles i festucs, la seva industrialització i elaboració de productes d'un major valor afegit.

'Popitas' deixarà de formar part del grup Borges l'1 de gener de 2019
'Popitas' deixarà de formar part del grup Borges l'1 de gener de 2019 | @popitas_oficial

 

'Popitas' deixa de formar part de Borges

La marca líder del mercat espanyol de crispetes, amb una quota de mercat durant el 2017 del 31% en el segment de microones i d'un 21% en les crispetes expansionades, deixarà de formar part de Borges el pròxim 1 de gener de 2019. L'acord entre l'empresa reusenca i l'empresa Apex, es va anunciar el passat octubre. Tot i que el preu de la venda de 'Popitas' no s'ha fet públic, la marca de crispetes de Borges generava actualment unes vendes d'uns 8 milions d'euros anuals. 

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, Borges deixarà de fer crispetes amb la venda de maquinària i de les instal·lacions, a més de la venda de la marca 'Popitas'. En aquest sentit, Borges se centrarà amb el desenvolupament agrícola per la producció de fruits secs i elaboració de productes d'un major valor afegit.


Comentaris

envia el comentari