Foto genérica de PortAventura Park

La coneguda i popular atracció de PortAventura que diu adeu per sempre

Després de gairebé 30 anys oferint un espectacle únic i molt exitós, PortAventura ha decidit suprimir aquest espai

Sense dubte, PortAventura és un dels parcs temàtics amb més èxit arreu del món. És considerat un dels parcs més visitats de tot Europa, ocupant el sisè lloc al rànquing de tot el continent.

Les seves atraccions, els seus espectacles o les seves instal·lacions sempre han fet parlar, i des que va obrir el 1995 no ha parat de créixer. Des de llavors ha creat tota mena d'espais que han guanyat gran protagonisme, ja sigui PortAvntura Park, Carib Aquatic Park o Ferrariland.

Tot i l'èxit, moltes vegades s'eliminen o es tanquen certs espectacles que han marcat un abans i un després a la història del complex de Tarragona. Per exemple, el cas més recent ha estat el d'un show que molts adoraven i que ha dit adeu per sempre.

PortAventura decideix prescindir d'aquest show mític

Aves del Paraíso és el nom de l'exitós espectacle que s'ha acomiadat de PortAventura. Es tracta d'una exhibició d'ocells i comportaments naturals que va néixer al moment de l'obertura de les instal·lacions i que es trobava a la zona de Polinèsia.

Per això, gairebé 30 anys després ha posat punt final a una història mítica. Paco Navarro, el presentador, es va encarregar d'anunciar aquest diumenge passat que es tractava de l'última actuació amb les seves aus famoses.

Navarro es va acomiadar emocionat, comentant i reflexionant als últims espectadors que ha sigut "la persona més afortunada del món" i agraint al públic que "ha estat increïble, han vingut amb una predisposició increïble per donar suport".

Un espectacle amb un gran recorregut i molts canvis

De vegades cal tancar etapes per donar la benvinguda a nous projectes. Aquest ha estat el cas d'Aves del Paraíso. Tot i el gran èxit aconseguit aquestes tres últimes dècades, marxa per obrir noves portes a nous espectacles o atraccions.

Això sí, Aves del Paraíso no sempre he portat la mateixa línia respecte al contingut. Per exemple, al principi es va estrenar com un format que mostrava lloros fent tota mena d'accions "humanes" com muntar lloros amb bicicleta.

Amb el pas dels anys, van decidir canviar completament aquest format i apostar per un espai que conscienciés tots els públics del comportament natural dels ocells. El canvi va ser tan positiu que va permetre perllongar-lo fins aquest 2024 i sent un dels espectacles que més temps ha estat a PortAventura.