Porten el 'tongo' de la Loteria de Nadal als tribunals

Un veí d'Albacete demana a l'Audiència Nacional que ho investigui i precinti el bombo

Prepració del sorteig de la Loteria de Nadal 2019
Demanen a l'Audiència Nacional que investigui el 'tongo' de la Loteria de Nadal | Catalunya Diari

Va ser una de les notícies del sorteig de la Loteria Nadal més comentades, gairebé més que els mateixos guanyadors. Les xarxes es van omplir de queixes denunciant el suposat 'tongo' d'un dels treballadors de 'Loterías y Apuestas del Estado', dient que hauria introduït una bola manualment dins el bombo. La repercussió ha sigut tal que un home ha decidit dur el cas a l'Audiència Nacional. 

Per Paco Reina, veí d'Albacete, no van ser convincents les explicacions que va donar l'empresa pública de loteries. És per això que, segons la cadena SER, ha demanat a l'alt tribunal que es pronunciï sobre la polèmica. 

Va exigir mesures cautelars

Cal recordar que des de Loterías es va explicar que l'operari va seguir en tot moment el protocol establert en cas que una bola reboti i surti fora del bombo. Milers de persones que veien el sorteig en directe, però, no es van creure aquests arguments i van parlar obertament de trampes. 

Reina és un d'aquests ciutadans descontents amb la versió oficial i per això va demanar mesures cautelars a l'Audiència Nacional. Concretament va exigir que es precintés el bombo per poder comprovar si totes les boles coincidien amb les del sorteig. 

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari