IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Palau de la Música, obert a tothom el pròxim 25 de novembre

Es podrà visitar la Sala de Concerts, la Sala Lluís Millet i el Petit Palau, i s'impartiran classes de cant

El Palau de la Música de Barcelona obrirà les seves portes el proper 25 de novembre, de 10:00 a 15:00 hores
El Palau de la Música de Barcelona obrirà les seves portes el proper 25 de novembre, de 10:00 a 15:00 hores | Cedida

Grans notícies pels amants de la música. El Palau de la Música obrirà les seves portes el proper diumenge, 25 de novembre, coincidint amb la jornada de Santa Cecília, patrona de la música. Bona oportunitat, doncs, per a tots aquells apassionats del món de la música i curiosos de l’arquitectura que es vulguin aplegar en un edifici únic i irrepetible.

La visita, que serà d’una hora, promet una experiència immersiva que es plasmarà a través del cant coral, l’activitat característica del Palau, i gràcies l’entrada a diferents sales emblemàtiques del centre. La Sala de Concerts, la Sala Lluís Millet i el Petit Palau també estran obertes al públic.

El Palau de la Música, obert a tothom

És imprescindible, però, tenir entrada. Aquestes, que poden reservar a la pàgina web del Palau de la Música o bé reservar-les a les taquilles, donaran accés als espais esmentats del mític edifici barceloní, però també ens ofereix la possibilitat de fer classes de cant coral.

El Petit Palau també estarà obert al públic
El Petit Palau també estarà obert al públic | Cedida

 

Les classes, que s’impartiran cada hora durant tot el matí —a les 10, 11, 12 i 13—, serviran per preparar diverses peces que posteriorment es representaran davant el públic assistent al Palau de la Música. Cal recordar, però, que les places són limitades —n’hi ha un total de 120 reservades per a cada taller— i caldrà reservar-les amb anterioritat.

El Palau i la celebració de Santa Cecília, així mateix, tancaran el dia amb una altra gran notícia. I és que tots aquells que vulguin podran obtenir entrades rebaixades al 50% de descompte pels concerts Cor de Cambra del Palau & ONCA, del 27 de gener; i pel Trio Wanderer, previst pel 31 el gener. En aquesta mateixa línia, doncs, també s’oferiran descomptes especials pel Bar Foyer i el restaurant Mirador, i per la botiga del Palau, on es podran comprar llibres amb una rebaixa del 5%.


Comentaris

envia el comentari