Un home es passeja amb mascareta i una motxilla

Un home es presenta a l'hospital assegurant que té coronavirus a Madrid

Procedent de Wuhan, ha assegurat que té símptomes

Un home de nacionalitat xinesa procedent de Wuhan s'ha presentat aquest matí de dimecres a l'hospital Gómez Ulla de Madrid assegurant que tenia símptomes i podria estar infectat decoronavirus. Els fets han tingut lloc al voltant de les 11.00 hores d'aquest dimecres, quan el pacient ha entrat al centre sanitari amb mascareta assegurant que es trobava malament.

L'home s'ha dirigit al taulell de recepció i ha explicat que feia dies que no es trobava bé, tenia  símptomes similars al coronavirus i, a més, és procedent de la zona zero del virus, de Wuhan (Xina), segons ha informat 'Telemadrid'.

Cal recordar que dia a dia el nombre de casos d’afectats augmenta i, ara per ara, s’han confirmat més de 24.300 infectats a la Xina, amb 490 morts i 151 casos en 25 països, incloent-hi dos morts a Filipines i Hong Kong. Tot i això, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha indicat que el brot de coronavirus no s’ha convertit en una pandèmia global sinó que es tracta d’una «fase d’epidèmia amb múltiples focus».

Cap dels repatriats a Espanya està infectat

Salvador Illa  va confirmar aquest dimarts a la tarda en roda de premsa que cap de les 21 persones repatriades de la ciutat xinesa de Wuhan que estan en quarantena a l'hospital Gómez Ulla de Madrid té el coronavirus.

També et pot interessar...