Fotomuntatge del PP amb la comissaria de Policia Nacional a la plaça de Pep Jai.

El PP del Vendrell vol una comissaria de Policia Nacional a la plaça de Pep Jai

Els populars han inaugurat la seva seu de campanya al carrer del Doctor Olivé

El Partit Popular (PP) del Vendrell ha donat a conèixer aquest dimarts 14 de maig algunes de les seves mesures en l'àmbit de la seguretat, que es comprometen a impulsar si formen part del govern després de les eleccions municipals del 26 de maig. En aquest sentit, una de les principals és la instal·lació d'una comissaria de Policia Nacional a la plaça de Pep Jai, en alguns dels baixos que actualment estan desocupats d'aquesta cèntrica plaça vendrellenca.

El desplegament policial que proposa la candidatura de Jero Merino no s'acaba aquí, ja que també aposten per fer una nova comissaria a l'avinguda Palfuriana de les platges, al número 88-92, on es podrien coordinar totes les forces policials que operen a la ciutat, sota el lideratge de la Policia Municipal. Finalment, el PP del Vendrell assegura que una acció que cal fer «l'endemà de les eleccions» és «dotar de seguretat el Centre Cívic de Coma-ruga» i tancar el conveni per tenir seguretat canina, «que tan bons resultats va donar l'any passat».  

Nova seu de campanya

El PP del Vendrell també ha aprofitat aquest dimarts 14 de maig per inaugurar la seva seu de campanya, que està situada al carrer del Doctor Olivé número 4, donant a la part posterior de l'Ajuntament. A l'acte hi ha assistit el president del PP català, Alejandro Fernández, així com diversos simpatitzants i afiliats de la formació a la capital del Baix Penedès. Els populars segueixen amb les seves taules informatives en diferents punts del municipi.

Alejandro Fernández, amb Merino i Cilleruelo, inaugurant la seu del PP del Vendrell.
Alejandro Fernández, amb Merino i Cilleruelo, inaugurant la seu del PP del Vendrell. | PP el Vendrell

 

Actes centrals de campanya d'ERC/Som Poble i Primàries

A mesura que va avançant la campanya electoral, les diferents formacions que concorren a les municipals del Vendrell —un total de tretze— van fer els seus actes centrals de campanya. Després que la candidatura de Pel Vendrell Primàries fes el seu acte aquest passat dilluns 13 de maig al Centre Cívic l'Estació, el pròxim dissabte 18 serà el torn de la coalició entre Som Poble i ERC, que ho farà al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a les 19.00 hores. Hi intervindran el diputat al Congrés Gabriel Rufian i els dos primers de la candidatura del Vendrell, Marc Robert i Eva Mata.