Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Albert Om al 'Tot es mou' de TV3

La preciosa reacció de la nòvia d'Albert Om al seu adeu a contracor de Rac1

La coneguda parella del presentador d''Islàndia' reacciona a les seves paraules

El passat dilluns dia 10 de juliol, Albert Om es va pronunciar per primera vegada des que van anunciar la cancel·lació del seu programa de RAC1, 'Islàndia'.

Durant l'emissió, Om va confirmar que la data final seria el divendres 21 de juliol i que tan sols quedaven  deu episodis  per a finalitzar la temporada d''Islàndia'.

El compte enrere ha començat i el presentador no vol abandonar la família islandesa que ha anat creant al llarg d'aquests set anys. Però la direcció de RAC1 té uns altres plans amb Albert Om i ha decidit eliminar el seu espai per tal de reduir els costos de programació  que, segons la direcció, eren desproporcionats.

L'adeu a contracor d'Albert Om

Albert Om és tot un mític a RAC1 i és un els presentadors restants que van veure néixer i créixer l'emissora de ràdio fa 25 anys. El grup Godó el va cridar per a fer el matinal dels caps de setmana i els festius i el va anomenar 'Dies tontos', que va acabar sent el nom de la seva productora.

Després de tants anys sent fidel a RAC1, toca plegar veles. I Om se sent bastant decebut.

La reacció d'Eva Arderius davant l'amarg acomiadament d'Albert Om

Albert Om manté una relació amorosa amb Eva Arderius des de fa temps, segons avança En Blau. Ell té 56 anys i ella 44. No estan casats ni tenen fills, un tema que Om sempre ha intentat evitar durant les entrevistes.

L'Eva Arderius és una clàssica de la TV municipal de Barcelona. Actualment és Cap d'Informatius de betevé

Imatge d'Eva Arderius
Eva Arderius és la nòvia d'Albert Om des de fa anys | TV3

La parella de presentadors és bastant discreta, però aquesta vegada l'Eva ha reaccionat per primer cop en públic a una piulada del seu home. Emocionada i orgullosa d'Albert Om, li dedica un enorme cor vermell:

Albert Om tornarà a la televisió catalana

Amb 56 anys, Albert Om deixa anar el micròfon de RAC1 i torna al format televisiu. Aviat el podrem tornar a veure a TV3 presentant 'Una altra història', un programa que reconstrueix la història social dels catalans de l'últim segle.

Aquest mes de maig es va començar la crida per trobar a gent arreu del territori català per explicar la història de la seva petita relíquia.