Cau un premi de 5 milions d'euros del Gordo de la Primitiva a Salt

La butlleta va ser validada a l'administració núm. 1 de Loteries situada al carrer Àngel Guimerà

Imatge de l'administració de Loterias nº 1 de Salt
Imatge de l'administració de Loteries núm. 1 de Salt | Google Maps

La sort ha somrigut aquest cap de setmana a la localitat gironina de Salt. I és que en l’administració de Loteries núm.1 d’aquest municipi de la comarca del Gironès s’ha validat una butlleta del Gordo de la Primitiva d’aquest diumenge 23 de setembre premiada amb més de 5 milions d’euros.  

No se sap si qui és el veí de Salt afortunat, ja que el premi ha caigut en una aposta automàtica que va realitzar l’administració saltenca. El propietari de la butlleta ha guanyat un premi de 5.429.384,62 euros després de ser l’únic encertant de la primera categoria d’aquest sorteig. L’administració ha confirmat que aquest és el premi més gran que han venut mai a l’establiment.

Un sorteig d’una combinació de 5 números i un número clau

La combinació guanyadora que ha omplert de milions a Salt va ser la següent: 22, 26, 1, 34 i 39 a més del número clau 8. Aquests van ser els números premiats en un sorteig que es divideix en dues parts. Hi ha una primera matriu on s’ha d’escollir 5 números que van de l’1 al 54. També hi ha una segona matriu amb boles del 0 al 9 d’on es tria el número clau. Es poden fer apostes simples o múltiples i els encertants dels 5 primers números i el número clau guanyen el premi de primera categoria.   

Aquest sorteig té lloc cada diumenge a la nit en el saló de sortejos de Loterías y Apuestas del Estado. El proper sorteig tindrà lloc el pròxim 30 de setembre, en aquest es pondrà en joc un fons garantit de 5.000.000 d’euros pels encertants de primera categoria.  

La fortuna va arribar a Badalona al juny

L'administració de l’avinguda de Bufalà de Badalona va repartir un premi de 30.000 euros de la Loteria Nacional el passat 28 de juny. Concretament, l'administració badalonina va vendre la butlleta 14.225 guanyadora del primer premi del sorteig número 51 de Loteria. 15 dies abans una altra administració de la ciutat; la de l’avinguda Alfons XIII, 555, havia repartit un premi 6.000 euros d'aquest mateix sorteig. 


Comentaris

envia el comentari