Cau un premi de nou milions d'euros del 'Cuponazo' de l'ONCE al Baix Llobregat

La butlleta guanyadora s'ha venut al quiosc del número 46 del carrer de Bonestar de Cornellà

El 'Cuponazo' ha deixat a Cornellà 9 milions d'euros
El 'Cuponazo' ha deixat a Cornellà 9 milions d'euros | Cedida

El 'Cuponazo' de l'Once sortejat aquest divendres 29 de març ha deixat 9 milions d'euros a Cornellà (Baix Llobregat), segons ha informat l'organització de suport a persones invidents. És el tercer premi de dimensions destacables que ha repartit durant el mes de març a Catalunya, després dels 10 milions del sorteig 7\/39 que van anar a parar a Santa Coloma de Gramenet i dels 17 de la grossa de l'Extra del Dia del Pare que van tocar a Vilassar, fets que sumen 36 milions en premis a Catalunya.

Des de principis d'any, la xifra puja a 43 milions. Pel que fa al 'Cuponazo', la butlleta guanyadora s'ha venut al quiosc del número 46 del carrer Bonestar de Cornellà. El mateix sorteig ha deixat dos premis de 25.000 euros cadascun a Barcelona i al Prat de Llobregat.

La Primitiva reparteix més de 700.000 a Creixell

La fortuna ha somrigut un veí o veïna del municipi de Creixell aquesta setmana. L'Estanc de la localitat del Tarragonès ha venut una de les dues combinacions guanyadores de la Primitiva d'aquest dissabte i la persona afortunada ha guanyat centenars de milers d'euros en haver encertat els sis números del premi.

La localitat de Creixell, al Baix Gaià, ha acomiadat aquesta nit de dissabte, 9 de març, amb una gran notícia. Un veí o veïna de la localitat que va anar a comprar una participació pel sorteig de la Primitiva de Loterias y Apuestas del Estado, s'ha endut un dels grans premis que hi ha. En aquest sentit, ha estat l'encertant de la combinació guanyadora, que en el sorteig d'aquest dissabte ha estat dels números 3, 23, 25, 37, 43 i 46. 

Un número de Bonoloto deixa gairebé 80.000 euros a Terrassa

Terrassa s'emporta un bon pessic de la Bonoloto. En el sorteig celebrat aquest passat dijous, la sort ha somrigut algú de la ciutat, que ha guanyat 77.829 euros amb una sola butlleta del premi de 'Loterias y Apuestas del Estado', validada a l'administració número 15, situada al carrer Josep Terradellas.

La combinació guanyadora ha correspost als números 35, 27, 26, 21, 47 i 4, amb el complementari 14 i el reintegrament 2. De primera categoria no hi ha hagut encertants. Però de segona, amb cinc encerts més el complementari hi ha dos encertants: un ha validat el número a Peralta (Navarra) i l'altre al punt de venda de Terrassa.

  


Comentaris

envia el comentari