Imatge del temple del Monestir de Poblet.

La Diputació de Tarragona premia el projecte d'habitatges La Titaranya de Valls

Es tracta del primer premi de la categoria social dels Premis Emprèn 2019

La cooperativa d’habitatges i locals socials en cessió d’ús La Titaranya, ha començat aquest 2019 el seu projecte de rehabilitació de 5 immobles al centre històric de Valls, que ocupen un total de 2400m2 de superfície entre els carrers Carnisseria i Metges. Aquest gran projecte dotarà al barri de més de 20 habitatges i 5 locals per a entitats socials, empreses i comerços.

Més enllà d’aquesta primera promoció, la seva intenció a llarg termini és poder seguint fent rehabilitacions al barri antic, destinant-los a habitatge cooperatiu. És per això que la Diputació de Tarragona ha atorgat a La Titaranya el primer premi de la categoria social dels Premis Emprèn 2019. Una de les entitats sòcies de La Titaranya, l’Associació Cultural l’Aleta, entitat a la qual pertany el Casal Popular La Turba o el Grup de Consum La Bajoca, ha estat beneficiària aquest 2019 de la subvenció a entitats per a projectes d'interès ciutadà de caràcter singular de la Diputació de Tarragona.

Concretament, la Diputació de Tarragona ha subvencionat l’Aleta amb 10.000 euros en concepte d’inversió per a la seva seu social.  Per altra banda, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ha concedit a l’Economat SCCL, entitat sòcia de La Titaranya, una subvenció per a Projectes Singulars de promoció de l’economia social i la creació de cooperatives i societats laborals, per un import de 60.000 euros que aniran destinats a l’impuls del projecte cooperatiu.