Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior de l'administració nº6 de Loteries 'La Pastoreta' de Reus

La Quiniela deixa més d'un milió d'euros a l'administració de la Pastoreta a Reus

Ha estat l'únic encertant amb el ple al 15 de la Quiniela

Reus torna a estar de sort. Aquest diumenge, 27 de setembre, l'administració número 6 de Reus, La Pastoreta, ha tornat a repartir il·lusió amb un premi milionari. Concretament, ha estat gràcies a la Quiniela que juga la Penya Q84 de la Loteria la Pastoreta de Reus, formada per 400 persones. Exactament el premi ha estat d'1.704.080,32 euros gràcies al sorteig de la tercera jornada de la temporada 2020/2021, el qual ha aconseguit un Ple al 15

Dani Muñoz, l'encarregat de fer la travessa, va dur a terme una estratègia per tal de realitzar la d'aquesta setmana. Va tenir en compte l'anàlisi dels aspectes futbolístics que condicionen els partits de la jornada i la combinació dels possibles resultats. Muñoz va apostar per la no victòria del València a cas de forma fixa, així que va aconseguir inicialment els 14 encerts i, posteriorment, va poder optar al ple a 15. 

Durant el cap de setmana es van anar disputant els partits i es van anar complint els pronòstics marcats per Muñoz. El diumenge a tres quarts de nou del vespre la Penya Q84 ja havia aconseguit el 14. Només els en quedava un. A les 9 començava el partit del Barça - Vilareal, i tots els penyistes estaven atents a la televisió i connectats a través de WhatsApp per compartir l'experiència.

Per aconseguir el ple al 15, el Barça havia de guanyar per 3 gols o més i el Vila-real no en podia marcar cap. A la mitja part el Barça ja dominava per 4-0 i als penyistes els faltaven 45 minuts més de patiment i emoció, ja que el Vila-real no podia marcar cap gol. Finalment, a les 22.49 hores l'àrbitre va xiular el final del partit al Camp Nou i la Penya Q84 es va poder endur 1.700.000 euros.

Un altre premi de milers d'euros a la mateixa administració aquest mes

Precisament en aquesta administració no fa gaire que també es va repartir un premi important. Va ser a principis de setembre, al dia 6, quan el sorteig del Gordo de la Primitiva va deixar a la capital del Baix Camp 84.474,94 euros. En aquella ocasió no haver-hi cap encertant de la primera categoria del sorteig (5+1), però hi va haver dues butlletes premiades de la segona categoria (5+0). Una d'aquestes ha estat validada a l'administració reusenca i l'altra a Manzanera (Terol) amb la combinació guanyadora del sorteig formada pels números 8 - 10 - 26 - 40 - 43 i el reintegrament 8. 

En aquesta ocasió, el premi d'aquest diumenge a l'administració número 6 de Reus a la Pastoreta només hi ha hagut un ple al 15 i ha estat a la capital del Baix Camp, però també s'han repartit diners amb dos bitllets que han aconseguit 14 encerts i que han estat validats a l'administració número 1 d'Illescas, a Toledo, i un altre a través de la pàgina web de Loterías y Apuestas del Estado.