YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La premsa internacional es fa ressò del concert pilot de Love of Lesbian a BCN

«Tot el món ens està mirant», va dir Santi Balmes aquest dissabte a l'inici de l'actuació

«Tot el món ens està mirant», va dir Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, a l'inici del concert pilot al Palau Sant Jordi d'aquest dissabte. I així s'ha demostrat en la presència de la notícia en els mitjans de comunicació internacionals, que s'han fet ressò de la iniciativa de programar un concert amb 5.000 persones que per poder accedir-hi havia de superar un test d'antígens i portar una mascareta durant tot el concert.

Mitjans com 'The Guardian', 'Le Monde', 'Reuters', 'Die Welt', 'Corriere della sera' o 'Aljazeera' han recollit la notícia amb imatges dels testos d'antígens que els assistents es van fer durant el matí i del concert al Sant Jordi, celebrat aquest dissabte a la tarda. En aquest sentit, cal recordar que només es van detectar sis persones positives en Covid-19, que seguint el protocol marcat no van poder assistir al concert.

Un concert «com en els vells temps»

El diari britànic 'The Guardian' ha destacat en un article que el concert d'aquest dissabte del grup Love of Lesbian ha tingut el «permís especial» de les autoritats sanitàries del país, mentre «la resta d'Espanya es limita a reunions de quatre persones com a màxim en espais tancats».

Pel que fa al diari francès 'Le Monde', ha apuntat que el concert de rock va reunir 5.000 persones a Barcelona per «una experiència clínica». Un concert «com en els vells temps», ha remarcat el rotatiu 'Corriere della sera' en un article. «Un experiment que sembla que ha funcionat i que també podríem replicar nosaltres», ha afegit el diari italià. Per la seva banda, des del món àrab, 'Aljazeera', ha explicat que «escenes surrealistes després d'un any de distanciament social, els fans ballaven molt a prop».

El ressò del concert de Love of Lesbian també ha arribat a Austràlia, a través del diari 'Herald Sun'. El rotatiu ha assenyalat que «l'experiència, en cas de tenir èxit, podria proporcionar una ruta de recuperació per a la devastada indústria de la música en viu a Espanya i més enllà».


Comentaris

envia el comentari