Preocupació per l'estat de salut de Manolo Santana: «No se'l veu massa bé per a la seva edat»

Manolo Santana, als 79 anys i amb dificultats per caminar, preocupa a familiars i amics pel seu estat de salut

Manolo Santana en su último acto público en la presentación del Mutua Madrid Open

Manolo Santana, en el seu últim acte públic en la presentació del Mútua Madrid Open | Catalunyadiari.com

Fa unes setmanes, la col·laboradora de 'Sálvame' Mila Ximénez feia saltar totes les alarmes sobre l'estat de salut de la seva exparella, Manolo Santana, un dels tenistes espanyols més reconeguts. Als seus 79 anys, Ximénez va assegurar que Santana «té una immobilitat tremenda, no coordina i hi ha coses de les quals no se'n recorda d'un dia per a l'altre».

En una de les seves últimes aparicions públiques, en l'homenatge a Ángel Nieto, se'l va veure encorbat i sense somriure, amb una actitud absenta i capbaixa. A més havia de recolzar-se en la seva dona, la colombiana Claudia Rodríguez, per poder caminar. El portal 'Look' s'ha posat en contacte amb els més propers a l'extenista per preguntar sobre el seu estat de salut.

Com el veu el seu entorn

Tant la filla de Santana, Beatriz, com un bon amic, i també Mila Ximénez han arribat a la conclusió que la comunicació amb Manolo «és impossible». «No hi ha cap contacte», ha assegurat Beatriz al mitjà citat. Però també ha realitzat algunes declaracions més preocupants: «Estem preocupats. La seva imatge no és la que ens agradaria. No se'l veu massa bé per a la seva edat».

La col·laboradora també s'ha mostrat preocupada: «És molt trist veure'l així, tenint en compte que té al seu costat una magnífica entrenadora. Quan veus a algú així et preocupes». A més, un amic de Manolo ha assegurat que té més problemes de mobilitat: «Està més xacrós i dificultats per caminar. Des de fa anys la seva salut s'ha ressentit notablement».

La desconnexió amb els més propers

Segons Mila Ximénez, la falta de comunicació amb Manolo Santana es deu a la seva dona, Claudia. A més, un bon amic de l'extenista ha remarcat: «Ell no atén al seu mòbil personal, totes les converses passen per la seva dona. Potser ho fa per cuidar-ho i protegir-ho, però la veritat és que ho veig molt de tant en tant».

Per la seva banda, Claudia Rodríguez no ha volgut donar cap tipus d'informació sobre l'estat del seu marit, Manolo Santana, ni respondre als comentaris que l'assenyalen com la causant de la inexistent comunicació entre el seu entorn i el tenista. «No penso parlar d'aquestes ximpleries», ha dit.

 

Més apartat del tenis

Recentment s'ha conegut que Manolo Santana deixarà de ser el director de la Mútua Madrid Open a partir del 2019. S'ha decidit que el seu substitut sigui el també tenista Feliciano López, un gran reconeixement per al jove, que no obstant això, genera encara més preocupació per la salut de Santana.


Comentaris

envia el comentari