Prepareu-vos per l'Eternal Running de Santa Coloma de Queralt amb una dieta equilibrada

El diumenge 30 de setembre tindrà lloc l'esdeveniment que cada any guanya més adeptes, i les inscripcions ja es poden formalitzar a la seva pàgina web

Una experiència divertida
L'Eternal Running és una experiència original i divertida | Eternal Running

 

Si esteu pensant en participar a la divertida cursa d'obstacles Eternal Running que se celebrarà a Santa Coloma de Queralt al mes de setembre, us hem preparat alguns consells nutricionals per arribar ben en forma. Per tenir un bon rendiment físic en una prova com l’Eternal Runnig no cal seguir una dieta determinada però sí que seria recomanable que l'alimentació del corredor sigui equilibrada. Malgrat que existeixen moltes propostes saludables, una de les més conegudes al nostre entorn és la coneguda dieta mediterrània, que es basa en el consum majoritari d'aliments d'origen vegetal, frescos i mínimament processats, com fruites fresques i verdures del temps, llegums, fruita seca, cereals integrals, oli d'oliva verge extra i, en menor quantitat i freqüència, els làctics preferentment fermentats i el peix, seguit de les carns (preferentment blanques i magres) i els ous. L'aigua és la beguda principal i la més saludable

S’aconsella repartir els aliments en diversos àpats al dia: tres de principals (esmorzar, dinar i sopar) i dos de complementaris (un a mig matí i el berenar, a mitja tarda). L’estructura del dinar i el sopar, pot ser semblant. Com a exemple, es proposa un plat en què ocupen la major part les verdures i hortalisses i els farinacis, mentre que es reserva una petita part per als aliments proteics (carn, peix, ous i llegums). Les postres poden estar constituïdes per fruita fresca i, com a beguda, aigua. Amb aquesta alimentació i una preparació física normal, serà suficient per ser finisher invencible de l'Eternal Running.

Què és l'Eternal Running?

Santa Coloma de Queralt acollirà el pròxim mes de setembre la tretzena edició de la coneguda competició esportiva extrema Eternal Running Invencible. Serà el diumenge 30 de setembre que la vila es convertirà en l'escenari d'una competició esportiva extrema. L'Eternal Running és una carrera d'obstacles que combina esport i diversió. S'ha celebrat en diferents països del món i gaudeix del reconeixement internacional després d'una ja llarga trajectòria donat que la primera edició tingué lloc l'any 2002. La seva filosofia es basa a fomentar la part lluitadora i de superació dels participants, sense oblidar l'àmbit festiu, ja que no només es premia al més ràpid sinó també al millor disfressat. Així mateix, molts esportistes hi participen no per guanyar sinó per gaudir d'una jornada esportiva original i divertida.

Un dels principals atractius de la cursa són els obstacles, ja que per aconseguir el títol honorífic d'Invencible, caldrà arribar a la meta i superar les dures proves que conformen el recorregut: 80 obstacles, tots ells ideats per desfiar i divertir el participant. Entre els més originals i populars trobem el camió de palla, el tobogan invencible, la tela d'aranya o la zona d'escuma. Deu quilòmetres de recorregut adreçats a persones de totes les edats; dels 9 anys al 70 anys. Per arribar al final de la prova només cal tenir una alimentació normal i equilibrada i qualsevol persona que s’ho proposi podrà ser ‘Finisher invencible'.

Com apuntar-se

Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web de l'esdeveniment a un preu de 38 euros.


Comentaris

envia el comentari