L'autora de 'Contes per a l'ànima' presentarà el llibre a la Galatea de Reus

L'acte es durà a terme el pròxim divendres 11 de gener a les 19.00 hores

La reusenca Chandra Marpez presentarà el seu darrer llibre  'Contes per a l''anima' el pròxim divendres 11 de gener, a la llibreria Galatea de Reus. Chandra Marpez donarà a conèixer el seu darrer llibre, un relat mitjançant un seguit de contes que intentarà ajudar als lectors i lectores a sortir del patiment. Aquest llibre d'autoajuda es presentarà a les 19.00 hores  de la mà de l'autora a la llibreria reusenca.

'Contes per a l'ànima' de Chandra Marpez 

Chandra Marpez és una terapeuta reusenca i estudiant de Llengua i Literatura catalana, que ha decidit endinsar-se en el món de l'escriptura amb el llibre 'Contes per a l'ànima'. Un llibre que intentarà  ajudar als lectors a respondre preguntes sobre actuar amb consciència o el poder de l'ego. Un relat per aquelles persones que vulguin fer-li un gir a la seva vida, fent del 2019 un any de canvis.

Presentació del llibre amb l'autora

A l'acte de presentació, que es realitzarà a la llibreria Galatea, a banda de l'autora del llibre també assistirà a l'esdeveniment el regidor d'Esports a l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera. 'Contes per l'ànima', és un recull de relats curts en forma de contes perquè el lector obri la seva ment cap al descobriment del món interior.

Comencen el actes de presentació de llibres a la Galatea Reus
Comencen el actes de presentació de llibres a la Galatea Reus | Josep Martí

 

La Galatea inicia el cicle de presentacions

La llibreria Galatea de Reus inicia el seu cicle de presentacions de llibres a l'establiment,  enguany el primer anirà de la mà de la reusenca Chandra Marpez amb un llibre d'autoajuda. L'establiment seguirà fent actes de presentació de llibres de la mà dels escriptors i escriptores al llarg de tot el 2019, amb l'objectiu d'apropar al lector i escriptor en un lloc íntim com és la Galatea. 

Presentació d''Aroma de marca', el 17 de gener

L'escriptora Marta Royo Espinet, també realitzarà la presentació del seu últim llibre a la Galatea Reus.  'Aroma de marca. Les claus per crear una bona marca a través de casos pràctics'  és la darrera obra de l'escriptora que es presentarà el dijous 17 de gener a les 19.30 hores del vespre. A més l'acte de presentació estarà conduït pel periodista Dani Revenga i l'advocat, Ferran Pellisé.

Més de 30 anys de Galatea 

La Galatea de les llibreries de referència a la ciutat de Reus,  fundada l'any 1987, va ser una de les deu primeres llibreries independents de Catalunya. A banda de vendre llibres, també esdevé la  seu de presentacions de llibres que convida a tota la ciutadania reusenca a passar una bona estona de la mà de la lectura. Sigui per adults o per infants, els actes de presentació són un dels principals atractius de la llibreria. També es poden comprar els llibres a través de la seva pàgina web.