Tiago Rafael, presentat amb el Reus Deportiu: «És un repte»

El veterà jugador d'hoquei patins és el quart i darrer fitxatge roig-i-negre per a la temporada 2018-2019

El Reus Deportiu ja pot dir amb la boca ben oberta que té tots els estris per afrontar la temporada 2018-2019 amb plenes garanties. El conjunt de la capital del Baix Camp ha presentat aquest dimarts a Tiago Miguel Rafael, conegut esportivament com a Tiago Rafael. El jugador, procedent de la lliga portuguesa, afronta el seu primer any jugant a l'estranger i ho fa aterrant a un Reus que el lusità afronta com un repte: «És un repte anar a un club històric com el Reus Deportiu i en una terra que viu l'hoquei patins tan intensament com és Catalunya».

Experiència per al dorsal 14

Tiago Rafael complirà 35 anys el pròxim 9 de setembre, va néixer a Caldas de Rianha i mesura 175 centímetres. El portuguès s'havia compromès aquest estiu amb el Turquel del seu país després d'acabar la seva vinculació amb el Benfica, club que defensava des del 2014 en aquesta darrera etapa i que també va viure des de dins entre el 2008 i el 2011. La campanya 2017-2018 va jugar 29 partits en tota la temporada, aconseguint anotar vuit dianes. La temporada 2016-2017 els seus números van ser inferiors després de competir en 21 matxs i marcar només tres gols. Més enllà de la qualitat com a jugador, Tiago Rafael aportarà experiència al conjunt de Jordi Garcia. Al llarg de la seva carrera ha guanyat més d'una desena de títols entre nacionals i internacionals. En el seu palmarès figuren una Copa Intercontinental, una Lliga Europea, una Copa de la CERS, una Copa de les Nacions i una Copa Continental mentre que dins del seu país ha guanyat dues lligues, tres copes i una supercopa.

Tiago Rafael posa amb Antonio Masip, Mònica Balsells i Toni Sánchez
Tiago Rafael posa amb Antonio Masip, Mònica Balsells i Toni Sánchez | Reus Deportiu

Plantilla tancada si no hi ha sorpreses

Després d'un estiu on el Reus Deportiu ha patit dues sortides inesperades, més enllà de la de Marc Torra, el conjunt roig-i-negre dona per tancada la plantilla. Ara bé, el director esportiu Toni Sánchez va deixar clar durant la presentació que l'equip no es reforçarà més a no ser que hi hagi alguna sorpresa en forma de sortida. Sembla clar que passi el que passi, el club del Carrer Antoni Gaudí vol gaudir d'una plantilla de set jugadors de pista per complir amb els desitjos de l'entrenador Jordi Garcia.