La presentadora d'informatius Judith Antequera carrega contra VOX

La periodista ha atacat la decisió del partit d'Abascal de bloquejar la declaració pública de l'Assemblea de Madrid contra la violència masclista

Rocío Monasterio de VOX
Rocío Monasterio va coartar la decisió del grup assembleari assegurant que la llei orgànica té una càrrega ideològica i ha fracassat | Cedida

La política al voltant del masclisme —la Llei orgànica 1/2004 de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere— i la crítica unilateral del terme propugnada per VOX desemboca sempre en el mateix: la confrontació, el debat polaritzat i, conseqüentment, el rebuig. «És sa per a la política que hi hagi un punt discrepant», va dir la diputada de la formació d'ultradreta en l'Assemblea de Madrid Rocío Monasterio.

La seva exposició i el manifest oficial del partit—que també incloïa la crítica esmentada sobre la llei orgànica— pretenien justificar el bloqueig amb la finalitat d'evitar que la cambra fes una declaració contra els assassinats masclistes.

Antequera imita a Rosalía i es posiciona clarament en contra de VOX

Judith Antequera
Judith Antequera ha carregat contra VOX a Twitter | Cedida

La reacció del pol oposat i també dels seus contraris menys radicals ha estat unànime. La mateixa unanimitat que necessitava l'Assemblea de Madrid per recordar a les 51 dones assassinades enguany. Una de les piulades en contra de la posició de VOX, no gaire sonada però, ha estat la de Judith Antequera, la presentadora d'informatius de 3/24: «Fuck them all». El que seria en cristià 'que els fo**** a tots'. Recorda una mica al tuit de 'la Rosalía', que, malgrat ser una mica més breu i, evidentment, més conegut, ha empatat en concís. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari