Presentació 'Magik Boada'

Presenten la beguda de la festes de Sant Magí: 'Magik Boada'

El còctel, ideat per Eduard Boada, es compon de licor d'arròs El Petonet, cervesa i granissat de llimona, amb un toc de llima | Es presentarà oficialment a la ciutadania el 14 d'agost a la plaça del Fòrum

Aquest dimarts al migdia s’ha presentat ‘Magik Boada’, la beguda de Sant Magí, en un acte celebrat a la plaça del Fòrum i que ha comptat amb la presència dels impulsors del còctel: el ‘tascaman’ Eduard Boada; el creador del licor d’arròs El Petonet, José López; i l’artista Josep Maria Roselló.

 

La nova combinació es distingeix, tal com assenyalen els seus promotors, per ser molt suggeridora i refrescant, de baixa graduació, i realitzada únicament a base d'ingredients naturals, sense glútens ni lactis afegits. En concret, es compon de licor d'arròs El Petonet, cervesa i granissat de llimona, amb un toc de llima.

 

 

Durant l’acte de presentació, Eduard Boada ha explicat que «farem feliç a Sant Magí perquè tindrà una beguda, ja que fins ara només tenia l’aigua». En aquest sentit, ha assenyalat que «el ‘Magik Boada’ està pensat perquè, tal com passa amb la Mamadeta, tots els bars de la ciutat el puguin fer, perquè és molt senzill».

 

Els impulsors del còctel  estan convençuts que el seu sabor i les seves grans qualitats el convertiran en la beguda típica de Sant Magí ja a partir d'aquest any. «Vivim de recordar la història, comencem a escriure el futur. Seguir el llegat no és copiar la seva història, les seves idees, és avançar. L'aigua va ser la seva font, avui aquesta beguda és la seva inspiració», remarquen els impulsors del ‘Magik Boada’.

 

‘Magik Boada’, la beguda de Sant Magí, es presentarà a tota la ciutadania en el marc de la Festa Major petita el pròxim 14 d’agost, a partir de les set de la tarda, a la plaça del Fòrum.