El president de la RFEF intenta retirar la senyera de la celebració de Copa de la Reina del Barça femení

«Rubiales m’ha dit que la posés més tard», va comentar Laura Ràfols

Les jugadores del Barça alçant la Copa amb Rubiales al fons
Les jugadores del Barça alçant la Copa amb Rubiales al fons | CatalunyaDiari.cat

Les conseqüències el procés català semblen haver arribat també al món del futbol. Luis Rubiales, el nou president de la Federació Espanyola de Futbol, va intentar evitar ahir que les jugadores del F.C.Barcelona aixequessin la Copa del Rei acompanyada amb la senyera.

A través de gestos força explícits, el màxim responsable de la competició —que fa menys d’un mes que ocupa el càrrec, en substitució de Villar— va mostrar una clara oposició a la mostra de la bandera catalana. Laura Ràfols, capitana del Barça, va fer cas omís a la petició i va alçar ben amunt una Copa, guanyada in-extremis davant l’Atlètic de Madrid amb un gol de Mariona (1-0).

«Rubiales m’ha dit que la posés més tard»

La capitana del Barça, però, no es va arronsar davant les peticions de Luis Rubiales i la senyera va aparèixer, com gairebé sempre, en una celebració blaugrana. Laura Ràfols, així mateix, va assegurar minuts després: «Jo he tret la senyera com sempre que guanyem una Copa i Rubiales m’ha dit que la posés més tard. Jo m’hi he negat i només hem estat discutint un moment. Al final l’he acabat posant perquè així ho fem sempre que guanyem».

En ser preguntada, d’altra banda, per si el mateix Rubiales li havia comentat alguna cosa després de fer cas omís a la seva demanda, Ràfols assegurava: «No, ho ha deixat estar perquè segurament ha vist que l’acabaria posant igual i no m’ha dit res més».

«No sé perquè m’ho ha dit. Al final és la senyera, jo sóc de Catalunya i sempre la posem», va sentenciar la mateixa Ràfols, que ahir es va acomiadar del F.C. Barcelona amb un títol i una acció d’allò més curiosa.


Comentaris

envia el comentari