El preu de la llum del diumenge 9 de juliol de 2023

Preu de la llum d'avui diumenge, 9 de juliol: hora a hora

Paga menys a la teva factura de la llum consumint durant les hores més econòmiques

El preu mitjà de la llum aquest diumenge, 9 de juliol, s'establirà als 91,2 euros per megawatt hora (MWh) consumit. Una dada que hem pogut conèixer gràcies a la informació aportada per l'operador del mercat ibèric d'energia (OMIE).

Rellotges indicant les millors i les pitjors hores del dia
Les millors i les pitjors hores de la llum | España Diario TIPS

Tenint en compte aquest preu, podem confirmar que el cost mitjà de la llum ha patit un lleu augment, en comparació del dia d'ahir. Això és perquè, durant dissabte, el preu mitjà de la llum es fixava en els 87,93 euros/MWh.

Logo de WhatsAppNUEVO Y GRATIS: ¡Las horas más baratas de la luz, ahora en tu WhatsApp! Planifica tus lavadoras, la plancha y el horno para ahorrar. ¡Pincha aquí ahora!

Quines seran les hores més econòmiques del 9 de juliol?

Per estalviar al màxim a la factura elèctrica, només hauràs de centrar el consum durant les hores amb el preu més baix. Amb això, us recomanem que aquest diumenge encengueu els electrodomèstics en el rang horari que va des de les 13:00 hores fins a les 14:00 hores. Només et suposarà 40,98 euros.

A més, també pots fer ús de la llum al segon preu més barat del dia, que s'establirà en els 44,99 euros per MWh. Això tindrà lloc a la franja horària que comprèn les 14.00 i les 15.00 hores.

Taula mostrant els preus de totes les hores de la jornada
La taula de preus de la llum per aquest diumenge | España Diario TIPS

Quines són les hores més cares aquest diumenge?

Amb l'objectiu de no arribar a uns números molt alts en el pagament de la llum, el millor és evitar les hores més cares del dia. Per això, és aconsellable que no encengueu l'aire condicionat entre les 21:00 i les 22:00. Durant aquesta hora, tindrà lloc el preu més alt del dia: 134,1 euros.

De la mateixa manera, intenta esquivar la franja horària que va des de les 22.00 fins a les 23.00, ja que el preu es mantindrà a l'alça. El cost serà de 133,09 euros.

Quines hores són millors per gastar llum al matí?

Si heu de posar rentadores durant les hores matutines, intenta que sigui entre les 11:00 i les 12:00. En aquest moment, el preu del megawatt hora no superarà els 50 euros.

I a la tarda, quines hores hauria d'aprofitar?

Si necessiteu fer ús dels electrodomèstics durant la tarda, us recomanem que ho feu a l'hora que va des de les 15:00 fins a les 16:00. I és que durant aquesta estona només et suposarà pagar 55,31 euros.